Apple slår Microsoft till slaget, presenterar iPhone 11 den 10 september

0 Shares

Vi visste alla att Apple skulle avslöja nya iPhone-smartphones nästa månad, men nu vet vi exakt dagen – 10 september. Tidigare idag skickade Apple inbjudningar till pressmedlemmar. Tyvärr förlorades min inbjudan i posten. Återigen kommer produktevenemanget att äga rum på Steve Jobs Theatre i företagets “Apple Park” -kvarter i Cupertino, Kalifornien. Ja, det betyder att Apples tillkännagivande kommer att ske nästan en månad före Microsofts kommande Surface-evenemang.

BetaNews kan bekräfta att det kommer att finnas tre iPhone-storlekar – 5,8-tums, 6,1-tums och 6,5-tums. Vi kan också bekräfta att den ofta ryktade fyrkantiga kamerabumpen också händer. Ja, det torget är fult, men det är ganska mycket en garanti för att det tar fenomenala bilder. Rykten tyder på att de nya smartphonesna kommer att märkas iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Tydligen kommer företaget inte att använda “XI”. Det kommer att bli intressant att se vilka färger som kommer att finnas tillgängliga, eftersom inbjudningsbilden (se ovan) antyder att det kan vara en färgstark affär.

Medan vi säkert vet att tre nya iPhone-enheter kommer att avslöjas, kommer det sannolikt att finnas andra meddelanden också. Rykten föreslår en ny större bas-iPad, plus uppgraderingar till iPad Pro-linjen.

Det har varit mycket prat om en ny 16-tums MacBook Pro med ett startpris på 3000 USD, men det kan visas vid ett senare tillfälle. Det finns dock en god chans att vi kommer att se en ny Apple Watch. Och hej, Apple TV beror också på en uppgradering – 4K kom ut för 2 år sedan. Vi måste dock vänta till september för att veta säkert.

Vilka produkter tror du att Apple kommer att presentera den 10 september? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares