Apple står vid sin böjda iPad Pro

0 Shares

Banan

Tidigare denna vecka skrev vi om det växande antalet människor som har klagat på att deras iPad Pro är böjd. Det här är inte något som har utvecklats med tiden, utan ett problem som fanns direkt ur lådan.

Apple svarade på klagomål med att säga att böjningen som har märkts i vissa iPad Pro-chassier inte var en defekt. Nu har företaget utfärdat ett ytterligare uttalande som indikerar att det anser att surfplattans “unibody-design uppfyller eller överträffar alla Apples höga kvalitetsstandarder för design och precisionstillverkning”. Detta är inte något som en ägare av en böjd iPad Pro antagligen skulle hålla med.

Se även:

Uttalandet kommer från ingen ringare än Dan Riccio, Apples vice vd för hårdvaruteknik – någon du kan förvänta dig och hoppas ha höga, krävande standarder. Han utfärdade det mest detaljerade svaret på saken som Apple hittills har gett till en MacRumours-läsare. Craig delade Riccios uttalande med webbplatsen, som sedan publicerades online:

I förhållande till den fråga som du hänvisade till när det gäller den nya iPad Pro, uppfyller dess unibody-design eller överträffar alla Apples höga kvalitetsstandarder för design och precisionstillverkning. Vi har noggrant konstruerat det och varje del av tillverkningsprocessen mäts och kontrolleras exakt.

Vår nuvarande specifikation för iPad Pro-planhet är upp till 400 mikron vilket är ännu tätare än tidigare generationer. Denna 400 mikron varians är mindre än en halv millimeter (eller bredden på färre än fyra pappersark högst) och denna nivå av planhet kommer inte att förändras under normal användning under produktens livstid. Observera att dessa små variationer inte påverkar enhetens funktion på något sätt.

Återigen, tack för att du når ut och jag hoppas att ovanstående förklaring tar upp dina problem.

Medan Apple insisterar på att alla böjningar inte kommer att påverka funktionerna hos en iPad Pro, strider den bortskämda estetiken snarare mot företagets perfektionistiska image.

Bildkredit: bergamont / Shutterstock

0 Shares