Apple tillkännager 70 nya emojis som kommer till iOS 12 och macOS 10.14 Mojave

0 Shares

I morgon är det uppenbarligen ”World Emoji Day”. Vem visste 🤷🏻‍♂️ ?! Ja, imorgon är dagen vi officiellt firar de små emoji-karaktärerna. Uppriktigt sagt, såvitt jag är bekymrad över är varje dag World Emoji Day – jag älskar bara ❤ att använda dem när jag smsar 🤳🏻med mina vänner och familj. Emojis kan dock vara polariserande; vissa människor hatar dem. De som ogillar emojis måste ha kalla hjärtan!

För att fira denna mycket viktiga helgdag meddelar Apple idag att 70 nya emojis kommer till två av sina kommande operativsystem – både iOS 12 och macOS 10.14 Mojave. Inkluderat är nya frisyrer, djur, matvaror och mer. För lite extra kul kan du kolla in Apple 🍎-ledningssidan här.

”Mer än 70 nya emoji-karaktärer kommer till iPhone, iPad, Apple Watch och Mac senare i år i en gratis programuppdatering. De nya emoji-designen, skapade baserat på godkända karaktärer i Unicode 11.0, innehåller ännu fler håralternativ för att bättre representera människor med rött hår, grått hår och lockigt hår, en ny emoji för kala människor och nya smiley-ansikten som ger mer uttryck för meddelanden med ett kallt ansikte, festansikte, vädjande ansikte och ett ansikte med hjärtan, säger Apple.

LÄS OCH: Efter Apples ledning från 2016 ersätter Microsoft, Facebook och Google pistolemoji med vattenpistol

IPhone-tillverkaren säger vidare: ”Att gå med i den växande listan över djur som representeras på emoji-tangentbordet är vackert designade karaktärer för känguru, påfågel, papegoja och hummer, med tillägg av ny matemoji för mango, sallad, muffin, månkaka och andra populära föremål. Många ytterligare karaktärer inom sport, symboler och mer, kommer att lanseras senare i år, inklusive en ny superhjälteemoji, en softball, nazaramulett och oändlighetssymbol. ”

Vilka nya emojis har du mest upphetsad? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan. Mina favoriter är definitivt hummer och frysta ansikte.

0 Shares