Apple tillkännager Beats Solo Pro brusreducerande trådlösa hörlurar

0 Shares

Beats-hörlurar har rykte om att de är överdrivna och överprissatta. Medan hörlurarna är dyra är de faktiskt ganska bra. Om du vill ha exceptionell ljudkvalitet och snyggt utseende kan du verkligen inte gå fel med Beats by Dre. Produkter. Ja, det finns andra fantastiska märken som kostar mindre, men hej, om någon vill betala en premie eftersom det är en produktlinje som lanserades av den berömda rapparen / producenten Dr. Dre (som nu ägs av Apple), så är det inget fel att . Låt människor spendera sina pengar hur de vill.

Idag tillkännager Apple sin senaste produkt – Beats Solo Pro. Dessa trådlösa hörlurar är on-ear-varianten och har brusreducerande teknik. Solo Pro är designad för att vara bekväm tack vare vadderade öronkuddar och ett justerbart huvudband.

Dessa hörlurar har ljuddelningsfunktionalitet plus Transparency, som enligt Apple ger “naturligt filter av miljöbrus utan att offra fantastiskt ljud.” Beats Solo Pro får upp till 40 timmars batteritid, men det minskar med 18 timmar med aktiv brusreducering eller Transparency aktiverad. De saknar en strömbrytare, eftersom de automatiskt slås på när du fäller ut dem – de stängs av när du gör motsatsen. Det finns kontroller på höger sida av hörlurarna, så att du kan interagera med din musik där utan att dra telefonen ur fickan. iPhone-användare kommer också att uppskatta funktionen “Hej, Siri”.

“Solo Pro bygger på Solo3 Wirelesss prisbelönta ljudprofil med en utvecklad akustisk plattform för att förbättra förbättrad prestanda. En förfinad drivrutin med optimerade membrangeometrier bidrar med en exceptionell frekvensrespons med lägre total harmonisk distorsion. Två strålformande mikrofoner och ett uppdaterat tal -detekterande accelerometer ger anmärkningsvärd ljudkvalitet för röst- och videosamtal och förbättrad röstupptagning för “Hey Siri” -funktion. Sammantaget levererar denna nydesignade plattform högkvalitativ prestanda med minskad distorsion och balanserad tonalitet över frekvenskurvan för att skapa en känslomässig lyssningsupplevelse, säger Apple.

IPhone-tillverkaren säger vidare, “Solo Pro är Beats första hörlur med hörlurar med Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC), varumärkets egenutvecklade teknik härrörande från Beats Studio3 Wireless, med uppdaterad inställning för att tillgodose on-ear-formen Med avancerade algoritmer för att kontinuerligt övervaka och anpassa sig till din lyssningsmiljö upptäcker och blockerar Pure ANC effektivt omgivningsbuller – inte bara i ett flygplan utan också i ett bullrigt café eller ett upptaget kontor. Pure ANC utvärderar också passform och justerar för läckage orsakat av hår, örhängen, olika öronformer och huvudets rörelse när du går på dagen. Dessutom kontrollerar den samtidigt vad du hör medan ljudavbrott tillämpas mot det ursprungliga musikinnehållet för att säkerställa imponerande ljudfidelitet. “

Luke Wood, president för Beats by Dre ger följande uttalande.

Solo-formfaktorn är otroligt populär, med över 30 miljoner sålda hittills. Beats skapade Solo Pro för att ge välbehövlig innovation till on-ear hörlurar marknaden. Med fenomenal akustik, flera lyssningslägen och en progressiv design, går Solo Pro med nyligen lanserade Powerbeats Pro som en del av nästa generation av Beats-produkter.

Beats Solo Pro kan förbeställas idag i ditt val av sex färger – svart, elfenben, grå, mörkblå, ljusblå och röd. De sista tre färgerna valdes uppenbarligen för hand av den populära musikproducenten Pharrell Williams. Och ja, dessa hörlurar är ganska dyra till $ 300. De kommer i butiker den 30 oktober.

0 Shares