Apple tillkännager överraskande NYC-evenemang för 2 december

0 Shares

Apple-app och spelevenemang 2019

Apple har skickat ut inbjudningar till ett överraskningsevenemang som hålls den 2 december i New York City. Den har tagline “Älskad av miljoner. Skapad av de bästa”.

Evenemanget faktureras av Apple som en “speciell händelse som hedrar våra favoritappar och spel från 2019”. Det är mer vanligt att appval i slutet av året helt enkelt markeras i App Store, även om det är osannolikt att vi kommer att se någon ny maskinvara presenterad, är det möjligt att den större scenen kommer att användas för att avslöja precis när den nya Mac Pro kommer att släppas.

Se även:

Det är inte klart varför Apple gör en större del av att känna igen sina favoritappar och spel i år, eftersom företaget ger mycket lite i sina inbjudningar. Det kan vara så att det kommer att delas ut fysiska utmärkelser vid en ceremoni, men det här är bara spekulationer – liksom funderingar om huruvida evenemanget kommer att livestreamas för alla att titta på online.

Inbjudan e-postmeddelanden har skickats ut till medlemmar i media. Trots att vi inkluderade raderna “låt oss hålla det här mellan oss för nu” och “inga inlägg på sociala medier ännu”, hindrade detta inte journalister att dela nyheterna på Twitter:

Den exakta platsen och tidpunkten för evenemanget är ännu inte känd, så vi måste bara vänta med att ta reda på dessa detaljer samt varför Apple gör ett sådant krångel den här gången.

0 Shares