Apple TV får Adobe Lightroom, men det finns en stor fångst

0 Shares

Adobe_Lr_AplleTV2

En av mina favorit senaste tekniska inköp är fjärde generationens Apple TV. Det är inte bara ett bra sätt att strömma filmer och lyssna på Apple Music, men det är också en underbar spelkonsol. För att inte tala om, förmågan att spegla min iPhone till min TV är helt mördare.

Idag får fjärde generationens Apple TV en mycket osannolik app – Adobe Lightroom. Innan du blir upphetsad över att redigera foton på din TV med Apple TV-fjärrkontrollen bör du veta att det finns en enorm fångst.

Vilken fångst talar jag för? Du kan faktiskt inte redigera foton med Lightroom för Apple TV. Egentligen är det bara Lightroom efter namn, eftersom det inte är något annat än en bildvisningslösning – ett sätt att visa och navigera i bildspel. Med andra ord kan du bläddra igenom foton och zooma in på dem, men det är ganska mycket det.

“Vårt mål har alltid varit att göra Lightroom till den enda lösningen som du använder för att njuta av din fotografering, var som helst och att låta dig dela dina foton med vem som helst, var som helst, med bästa möjliga kvalitet. Nu, med Lightroom för Apple TV har det målet blivit en verklighet på den stora skärmen. Wow dina vänner, familj och kunder med dina favoritfoton, bekvämt i ditt hem eller studio “, säger Josh Haftel, Adobe Lightroom-teamet.

Adobe_Lr_AplleTV

Haftel säger vidare, “med detta Lightroom för Apple TV-släpp kan du dela dina foton en efter en i ett bildspel, med möjligheten att stoppa och zooma in för att se alla detaljer i ditt foto. Navigera snabbt genom alla dina foton för att hitta det exakta minnet du letar efter “.

Okej, så det går ni folk. Om du är en Adobe Lightroom-användare och du lagrar dina foton i Creative Cloud, kan det här vara en sken. För resten av oss är Apples ursprungliga fotoapp förmodligen mer än tillräckligt.

Tror du att det är vilseledande för Adobe att namnge denna bildspel-app efter dess främsta fotoredigeringslösning? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares