Apple TV + kommer till Google TV, men vem bryr sig ens om?

0 Shares

Apple TV + streamingtjänsten är het sopor. Hur illa är det? Jag tror att jag har haft det gratis i över ett år nu och jag tittar nästan aldrig på det. Det kom gratis när jag köpte en iPad, men sedan fortsatte Apple att förlänga den fria perioden. Det är ett mycket dåligt tecken på att företaget fortsätter att ge bort det – det visar tydligt att människor inte väljer att betala för det.

Jag har gått till tjänsten några gånger för att se om något såg bra ut, men jag väljer vanligtvis något på Netflix istället. Det jag valde att titta på höll dock inte min uppmärksamhet. Som ägare av två Apple TV-enheter (4: e generationen och 4K) är jag förmodligen en av användarna som Apple förväntade sig omfamna TV +, men nej. Och nu kommer Apple TV + till Google TV-enheter. Den stora frågan är vem fan äger en Google TV-enhet och bryr sig om Apple TV +?

“Google TV ger användare med abonnemang på Apple TV + möjligheten att ställa in prisbelönta originalprogram, filmer och dokumentärer från världens mest kreativa berättare. Du kan njuta av Apple Originals, inklusive serier som” Ted Lasso “, som nyligen nominerades för två Golden Globes, “For All Mankind” säsong två som debuterar i morgon, “The Morning Show” och “Servant”, liksom filmer som “Greyhound” och “Palmer”, förklarar Jonathan Zepp, Director of Media and Entertainment, Android och Google Play.

Zepp säger vidare: “Apple TV-appen ger dig också tillgång till ditt bibliotek med film- och TV-programköp från Apple, såväl som personliga och samordnade rekommendationer och Apple TV-kanaler. Och med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar dela prenumerationer till Apple TV + och Apple TV-kanaler. “

Det konstigaste med den här nyheten är att AppleTV + bara lanseras på Chromecast med Google TV idag. Av någon anledning startar den inte på några andra Google TV-enheter. Konstigt, eller hur? Med det sagt lovar sökjätten att det kommer till fler Google TV-enheter i framtiden.

Håller du med om att Apple TV + är hemskt? Finns det några program eller filmer i tjänsten som det är värt att kolla in? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares