Apple tycker att den nya iPhone SE är värt mycket mindre än en kvartett Mac Pro-hjul

0 Shares

iPhone SE på Mac Pro-hjul

Apple är inte ett företag som lätt förknippas med låga priser, och dess hårdvara är alltid betydligt dyrare än något jämförbart från andra företag.

Under åren har vi blivit vana vid att Apple-telefoner, surfplattor, stationära datorer och bärbara datorer (vanligtvis) är relativt dyra – men där företaget verkligen sticker ut är prissättningen av sina tillbehör. Ta till exempel den nyligen aviserade iPhone SE. Med ett startpris på 399 $ värderar Apple telefonen mindre än en uppsättning hjul för en Mac Pro, och bara marginellt mer än en uppsättning fötter för samma dator.

Se även:

Apple Mac Pro Wheels Kit kostar 699 USD och är en uppsättning med fyra “specialdesignade rostfria stål- och gummihjul” – perfekt för alla som behöver flytta sin Mac Pro och som råkar ha en bit pengar reserv. Priset antyder att dessa fyra hjul är värda nästan dubbelt så mycket som den senaste handenheten.

Om du gillar tanken att höja din Mac Pro något, men inte vill ha de icke-låsbara hjulen, är Apple Mac Pro Feet Kit ett billigare alternativ. Men för $ 299 är detta ungefär samma pris som iPhone SE.

Kan fyra fötter i rostfritt stål verkligen vara värda nästan lika mycket som Apples nya telefon? Kan fyra hjul verkligen vara värda inte långt ifrån två iPhone SE? Naturligtvis inte, men Apple är gratis att ladda nästan vad som helst – som det redan har visat med $ 999 Pro Stand och det nya $ 299 Magic Keyboard.

Men egentligen är frågan vilket pris som är “rätt”? Är Apples tillbehör enormt för dyrt? Eller är den nya iPhone SE prissatt så lågt att de verkar uppblåsta? Eller ligger sanningen någonstans i mitten?

0 Shares