Apple uppdaterar MacBook Pro för att ge snabbare prestanda och nya pro-funktioner

0 Shares

Apple meddelar idag att de har uppdaterat sin MacBook Pro med de senaste Intel-processorerna för snabbare prestanda, True Tone-skärmar och tystare tangentbord.

Övergången till nyare processorer ger en stor förbättring av prestandan. Hur stort lyft? Enligt Apple kommer 8: e generationens fyrkärniga Intel Core-processorer i 13-tums MacBook Pro att göra det dubbelt så snabbt, medan 8: e generationens 6-kärniga Intel Core-processorer i 15-tumsmodellen kommer att leverera 70 procent bättre prestanda.

Köpare har också möjlighet att lägga till upp till 32 GB minne till 15-tums MacBook Pro, samt upp till en 4 TB SSD. De som föredrar 13-tums kan ha upp till en 2 TB SSD.

Retina-skärmen lovar 500 ljusstyrka och stöd för det P3-breda färgomfånget och erbjuder True Tone-teknik för “en mer naturlig visningsupplevelse för design och redigering av arbetsflöden, liksom vardagliga uppgifter som att surfa på nätet och skriva e-post”, säger Apple. .

MacBook Pro levereras med Apple T2-chip, som först introducerades i iMac Pro, vilket ger de nya modellerna förbättrad systemsäkerhet med stöd för säker start och krypterad lagring direkt. Det betyder också att du kan säga “Hej Siri” till Mac och få svar.

“Den senaste generationen MacBook Pro är den snabbaste och kraftfullaste bärbara datorn som vi någonsin har skapat”, säger Philip Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. “Nu med åttonde generationens 6-kärnprocessorer, upp till 32 GB systemminne, upp till 4 TB supersnabb SSD-lagring, ny True Tone-teknik i Retina-skärmen och Touch Bar, Apple T2-chip för förbättrad säkerhet och en tredje generationens tystare tangentbord packat i sin tunna och lätta aluminiumdesign med batteriets livslängd hela dagen, det är den bästa bärbara datorn för pro-användare. “

15-tums MacBook Pro-höjdpunkter inkluderar:

6-kärniga Intel Core i7- och Core i9-processorer upp till 2,9 GHz med Turbo Boost upp till 4,8 GHz Upp till 32 GB DDR4-minne Kraftfull Radeon Pro-diskret grafik med 4 GB videominne i varje konfiguration Upp till 4 TB SSD-lagring True Tone-displayteknik Apple T2 Chip Touch Bar och Touch ID

13-tums MacBook Pro-höjdpunkter inkluderar:

Fyrkärniga Intel Core i5- och i7-processorer upp till 2,7 GHz med Turbo Boost upp till 4,5 GHz och dubbelt eDRAM Intel Iris Plus integrerad grafik 655 med 128 MB eDRAM Upp till 2 TB SSD-lagring True Tone-skärmteknik Apple T2 Chip Touch Bar och Tryck på ID

De nya MacBook Pros är prissatta från 1 799 $ för 13-tumsmodellen och 2 399 $ för 15-tumsversionen och finns idag tillgängliga via apple.com och utvalda Apple-butiker och Apple-auktoriserade återförsäljare senare denna vecka.

0 Shares