Apple uppdaterar MacBook Pro och MacBook Air – hårdvara stötte, priserna sjönk

0 Shares

13-tums MacBook Pro

Tidsplanen för att sammanfalla med tillbaka till skolan säsongen, Apple har meddelat de senaste uppdateringarna till sin MacBook Pro och MacBook Air. Det finns en speciell kampanj som inkluderar ett gratis par Beats Studio 3 trådlösa hörlurar med ett kvalificerat köp också.

Ett prisfall för MacBook Air innebär att studenter kan hämta en för så lite som $ 999 ($ ​​1 099 för alla andra) och dra nytta av tillägget av True Tone till Retina Display. Ingångsnivån på 13-tums MacBook Pro har nu en åttonde generationens fyrkärniga processor som Apple säger gör den dubbelt så kraftfull som den var.

Se även:

MacBook Pro får en TouchBar och TouchID, och enheten – som är tillgänglig för studenter för 1199 $ – har också en True Tone Retina-skärm, en supersnabb SSD och Apple T2 Security Chip. Medan stänk av kontanter på en MacBook Pro kan verka lite extravagant för en student, säger Apple att “med alla dessa kraftfulla funktioner är MacBook Pro det perfekta valet för studenter som går på college och letar efter den bärbara datorn som hjälper dem att driva dem genom examen och vidare”.

Av MacBook Air säger Apple:

MacBook Air har en tunn och lätt design i tre vackra finish, bekvämligheten och säkerheten för Touch ID, en 8: e generationens dual-core processor, uppslukande brett stereoljud och batterilivslängd hela dagen. Den fantastiska 13-tums Retina-skärmen har nu True Tone som automatiskt justerar skärmens färgtemperatur för en bekvämare tittarupplevelse. MacBook Air är utformad för att klara av dagliga uppgifter, från e-post och webbsurfing, till fotoredigering och FaceTime-samtal, och till ett ännu lägre pris är det allt-i-ett-anteckningsboken för både konsumenter och studenter.

Medan företaget inte har meddelat att det har tappats saknas den 12-tums MacBook från den uppdaterade sortimentet – och Apple har bekräftat detta till Engadget.

Du kan konfigurera och köpa din MacBook på apple.com/mac.

0 Shares