Apple verkar inte ha bestämt vilka enheter som stöder iOS 10

0 Shares

ios-10

När Apple tillkännagav iOS 10 igår var det en fråga som människor runt om i världen ställde sig själva: kommer min enhet att köra den? Företaget skickade ut ganska förvirrande signaler igår som svar på denna fråga.

Bilder som visades under tillkännagivande presenterade iPads, iPhones och iPods som kommer att kunna uppgraderas till iOS 10. Men den officiella iOS 10 förhandsgranskningssidan berättade en annan historia. Enheter som tidigare saknades från supportlistan – som tredje generationens iPad – listades plötsligt som stöd för iOS 10. Nu har Apple ändrat sig igen och uppdaterat listan en gång till.

Efter att ha skrivit om iOS 10 igår, dröjde det inte länge innan jag var tvungen att uppdatera min berättelse för att återspegla avvikelserna mellan Apples bilder och webbplats. Nu finns det en tredje lista att titta på. Eftersom detta kommer direkt från Apples egen förhandsgranskning av iOS 10 och företaget inte har utfärdat några uttalanden om ändringarna kan vi bara anta att det som för närvarande listas på webbplatsen är korrekt.

Så. Nu kör vi. Den (möjligen) slutgiltiga listan över enheter som stöder iOS 10 är:

iPhone:

iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone SE iPhone 5s iPhone 5c iPhone 5

iPad:

iPad Pro 12,9-tums iPad Pro 9,7-tums iPad Air 2 iPad Air iPad 4: e generationens iPad mini 4 iPad mini 3 iPad mini 2

iPod:

6: e generationens iPod touch

Om något ändras – igen – så meddelar vi dig!

0 Shares