Apple Watch Series 3 plågas av batteriproblem och LTE-problem

0 Shares

apple-watch-series-3-call

När Apple presenterade Apple Watch Series 3 för drygt en vecka sedan var det mycket spänning över det faktum att smartwatchen nu har LTE-anslutning. Det är äntligen möjligt att ringa ett samtal från din Apple Watch utan att ha din iPhone i närheten – även om det finns en liten dämpare som klockan inte stöder roaming.

Nu börjar de första recensionerna av Apple Watch Series 3 sippra in, och även om de i allmänhet är positiva lyfter de upp ett par frågor. Batteriets livslängd verkar vara ganska kortare än vad som proklamerades vid lanseringen, och Apple har också identifierat LTE-problem som hindrar klockan från att använda mobiltelefon.

Se även:

Det borde inte bli någon överraskning att Apples påstående om batteriets livslängd hela dagen snarare prövas i den verkliga världen. Om du använder GPS på din nya Apple Watch eller rubrikfunktionen – att ringa samtal – får batteriet en riktig träff. The Verge är bara en av platserna för att rapportera allvarliga problem med batteriladdning när du använder LTE.

Efter min första hela dag med Apple Watch Series 3 med LTE blev det uppenbart att något inte stämde. Min recension Watch var ihopkopplad med en iPhone 8 och var på en AT & T trådlös plan. I en av mina första tester gick jag en promenad med telefonen i flygplansläge och försökte skicka textmeddelanden och använda Siri för att initiera telefonsamtal via Watch. De fungerade inte. Jag försökte ställa Siri grundläggande frågor. Det fungerade inte. Siri “pratade inte heller” till mig, något som ska vara en ny funktion på Series 3 Watch.

Telefonsamtal fungerade ibland från klockan, men jag var tvungen att manuellt knacka igenom mina kontakter eller senaste samtalslistan på klockan och initiera samtalet på det sättet. (Samtal via Bluetooth-hörlurar låter bra, men klockans inbyggda ljud är inte perfekt för utökade konversationer.) Vid 11:42 samma morgon, efter 60 minuters träning med LTE, flera försök att använda Siri och två sju- minuter telefonsamtal hade klockans batteri tappat till 27 procent.

Denna recension tog också upp LTE-frågorna. Webbredaktör Lauren Goode märkte att hennes Watch inte bara kämpade för att ansluta till LTE utan också skulle ansluta till slumpmässiga trådlösa nätverk. Detta är en fråga som Apple har erkänt. I ett uttalande till randen sa företaget:

Vi har upptäckt att när Apple Watch Series 3 ansluter sig till obehöriga Wi-Fi-nätverk utan anslutning, kan det ibland förhindra att klockan använder mobiltelefon. Vi undersöker en korrigering för en framtida programversion.

Utan antydan till när fixen kommer att utfärdas är detta något som säkert kommer att vara ett bekymmer för alla som har gjort en beställning och väntar för närvarande på att deras nya Apple Watch ska komma.

0 Shares