Apple Watch-uppdateringar kan innehålla Hitta min klocka, sömnspårning

0 Shares

På samma sätt säger 9to5Mac att Apple har olika planer för utökad hälso- och fitnessfunktionalitet och har för avsikt att lägga till funktion för sömnspårning och blodtrycksövervakning på kort sikt, medan glukos- och blodsockersensorer sannolikt kommer att kräva ny hårdvara för att fungera.

Rapporten hävdar också att Apple arbetar med en app som kan varna användarna om en oregelbunden hjärtrytm, men att ansvarsfrågor och statliga bestämmelser kan stoppa den funktionen innan den någonsin når konsumenterna. Vi antar att det finns något som att vara “för smart” då.

Åtminstone en funktion låter som det är säkert att komma till den aktuella klockan: Apple avser att låta tredjepartsappar använda “komplikationer” – eller små widgets – tillgängliga på klockans ansikten. För närvarande testar Apple enligt uppgift Twitter-funktionaliteten på klockans ansikten, där du kan se en sammanfattning av Twitter-omnämnanden eller till och med text via en större ruta, beroende på var du placerar den.

9to5Mac fortsätter att vara en pålitlig källa för Apple-nyheter, och med den världsomfattande utvecklarkonferensen som nu är bara några veckor bort, värms chatten upp. Det verkar troligt att vi kommer att se några nya Apple Watch-funktioner avslöjade då, och det här kan vara vår första titt på vad som väntar.

[Source: 9to5Mac]

0 Shares