Apples julkol i din strumpa

0 Shares

Santa Coal

Apple vet säkert hur man lagrar sin butik för semestern. Ho, ho, ho, bah humbug. Hyllorna är nakna, och du kan få din måste-ha söt sak någon gång nästa år. Om du har tur. Låt oss börja med de försenade AirPods, som säljs online förra veckan. De anlände till butiker på måndag, och vem var borta innan väntetiden slutade. Min lokala butik hade cirka 30 par. Om du vill ha dem är det första tillgängliga hämtningsdatumet i butiken — hosta, hosta—8 februari. Det är 2017. Jag var tvungen att bekräfta inte 2018, för man vet aldrig med dessa häpnadsväckande förseningar. Direkt-till-fartyg-beställningar flyttar dig på sex veckor. Donald Trump blir president tidigare!

Du kanske söker efter en av de dyra MacBook-proffsen – du vet, de med Touch Bar som ingen förnuftig person vet vad de ska göra med. Apple kommer att sakna jul, men du kan fortfarande slå Martin Luther Kings födelsedag, med beställningar gjorda idag som levereras någon gång mellan 4-10 januari eller tillgängliga för hämtning i butiken den tionde. Gud välsigne Amerika och tillverkat i Kina!

Du kanske, precis som jag, fick e-post från Apple Store för att presentera fotografer. En av artiklarna – LifePint Photo and Video Printer – är en exklusiv artikel. Men svårfångad är det bättre “e” ordet här. Din beställning i dag skickas inom 10-12 veckor eller kan hämtas i en av företagets butiker från och med den 16 mars 2017. Det stämmer dagen efter Ides i mars. Du vet, när medlemmar av den romerska senaten mördade Julius Caesar. “Et tu, Tim Cook?”

I journalistskolan insisterar proffsen på att berättelser ska balanseras. Så av rättvisa, jag anta vi måste lyfta fram var Apple levererar något till jul. Men det är bara för att bristen inträffade för månader sedan. Jet Black iPhone 7 eller 7 Plus beställs inte längre förrän dommedagen pågår i Syfy-serien “Aftermath”. Beställ idag och Apple Store levererar till julafton.

En klump eller två?

Apple-troende är så lättlästa om dyra, vackra saker, fruktlogotypföretaget borde göra dessa produktförseningar till marknadsföringsfördelar genom att leverera den verkliga saken snarare än en bildlig kolklump i julstrumpan. Jony Ive kan göra ännu en hypnotiskt tråkig video om Äppelkol—Designen, strukturen och varför det är ett privilegium att få en med festligt återvunnet band. Det är en diamant i början!

Han kunde förklara hur Apple använder miljövänliga tekniker för att bryta sitt kol, och genom att ta emot din klump, eller till och med två, gör du din del för miljön. Eftersom kolet i din strumpa är ytterligare en bit som hålls från ugnen som spolar koldioxidutsläpp i atmosfären som orsakar växthusgaser som överhettar planeten, smälter istapparna, dödar isbjörnar och pingviner och ser till att annars om fem år din favoritstrand strandpromenaden kommer att vara under Atlanten eller Stilla havet!

Och Apple har Al Gores miljövänliga godkännande. Den tidigare vicepresidenten och dommedomaren för klimatförändringar är i bolagets styrelse. Hej, vilken timing! Uppföljningen av hans holocaustfilm för global uppvärmning kommer att debutera under Sundance 2017. Berätta för mig att “En uppföljning till en obekväm sanning” är en arbetstitel, för den saknar för något.

Om vi ​​antar att efterskottsvalet är rätt, och Trump samlar ett kabinett av klimatförnekande hedningar, skulle “En ännu mer obekväm sanning” vara en mer lämplig tittel. Hej, föreslår bara.

De obekväm sanning om Holiday 2016: Apples älvor kunde inte göra dina dyra leksaker tillräckligt snabba. Har du provat Microsoft Store?

Fotokredit: Shutterstock / bonchan

0 Shares