Apples Mac mini får en enorm prestandaförbättring

0 Shares

Vid sitt speciella evenemang vid Brooklyn Academy of Music avslöjade Apple idag en ny MacBook Air med Retina Display, nya iPad-proffs med USB-C och uppdaterade också sin Mac mini.

Den nya Mac mini levereras med fyr- och sexkärniga 8: e generationens Intel Core-processorer, upp till 64 GB snabbare minne och all-flash-lagring (upp till 2 TB). Den levereras också med fyra Thunderbolt 3-portar, ett Apple T2 Security Chip och ett 10 Gb Ethernet-alternativ.

Mac mini har en HDMI 2.0-port, två USB-A-portar, ett ljuduttag och Gigabit Ethernet som standard.

“Mac mini är älskad av kunderna för sin förmåga att användas i otroligt olika miljöer – från avslappnad användning på stationära datorer, till professionella liveuppträdanden, till flera Mac mini-datorer som drivs genom videoredigeringar och kompilering av mjukvarukod, till tusentals rack i jätte-app bygga gårdar – var som helst en liten men mäktig Mac behövs för att få jobbet gjort, säger Philip Schiller, Apples senior vice president för Worldwide Marketing. “Mac mini-kunder kommer att bläddra över den nya Mac mini. Den har mer än fem gånger prestanda, upp till 6-kärniga processorer i skrivbordsklass, en Apple T2 Security Chip, snabbare minne upp till 64 GB, högpresterande all- flash-lagring, och är fullpackad med avancerade portar inklusive fyra Thunderbolt 3, två USB-A, HDMI-video, ljud och Ethernet upp till 10 Gbps. All denna kraft är packad i samma storlek som tidigare, perfekt för kunder som uppdaterar eller skapar alla -nya installationer där Mac mini är den perfekta lösningen. “

Från $ 799 är den nya Mac mini tillgänglig för beställning idag på apple.com. Den kommer att finnas tillgänglig i Apples butiker och via Apple-auktoriserade återförsäljare från och med onsdagen den 7 november.

0 Shares