Apples MacBook Air 2019 är betydligt långsammare än förra årets modell

0 Shares

13-tums MacBook Pro

När Apple tillkännagav 2019-uppdateringen av sin MacBook Pro och MacBook Air, fokuserades uppmärksamheten på prisnedgången och en ökning av hårdvaran.

Men medan mycket gjordes av tillägget av True Tone till Retina Display och den lägre utgångssiffran verkar det som om prissänkningen kommer till priset för prestanda. Tester visar att 2019 MacBook Airs SSD faktiskt är långsammare, betydligt långsammare än förra årets modell.

Se även:

Tester utförda av den franska webbplatsen Consomac visade att SSD i den nya MacBook Air har en märkbart lägre läshastighet än 2018 Air. Medan förra årets MacBook Air skryter med en skrivhastighet på 920 MB / s och en läshastighet på 2 GB / s, är siffrorna för uppdateringen för 2019 1 GB / s skrivning och 1,3 GB / s läst.

Du märker att medan det har skett en liten ökning av skrivhastigheten har läshastigheten minskat med mer än tredjedel. Consomacs tester utfördes med BlackMagic Disk Speed ​​Test-appen.

Utsikterna att plocka upp en ny MacBook Air för 999 $ eller 1 099 $ (beroende på om du är student eller inte) är säkert lockande … men är besparingen värt prestationen?

0 Shares