Apples nedslående Black Friday-erbjudanden – presentkort värda upp till $ 150 för varje beställning

0 Shares

apple-watch-black-fredag

Efter år av att undvika att komma in på Black Friday-åtgärden ser 2016 Apple äntligen släppa håret och gå med i alla andra. Tidigare på veckan fick vi veta att det fanns några godsaker i väntan, och idag kan vi avslöja vad de är.

Om du hoppades kunna spara lite pengar på en ny MacBook Pro (2016) eller skaffa dig en billig iPhone, kommer du att bli besviken. Apple erbjuder inga Black Friday-rabatter alls; istället ger företaget presentkort värda upp till $ 150 för varje beställning. Så här är nedgången.

Inte överraskande, för att kvalificera dig för ett presentkort på 150 $, måste du först dela med en anständig bit pengar. Faktum är att du måste köpa en MacBook, en MacBook Pro, en MacBook Air, en iMac eller en Mac Pro – vilket innebär att du spenderar minst 999 dollar.

Om du köper en iPad kan du tjäna upp till 100 dollar i presentkort medan utvalda iPhones har ett presentkort på 50 dollar. Presentkort på 25 USD levereras också med Apple Watch Series 1-köp och Apple TV.

Även om det är fantastiskt att se Apple delta i Black Friday, är det svårt att föreställa sig att människor inte kommer att bli lite besvikna över “en dags shoppingevenemang”. Om du redan var på marknaden för någon av enheterna som ingår i erbjudandet är det en bra tid att köpa – om du ändå skulle köpa en MacBook Pro är det inte möjligt att snusa på ett presentkort på 150 $! – men de flesta skulle förmodligen ha sett att lite pengar rakade av försäljningspriset istället.

Klicka på Apple Store för att ta reda på mer.

0 Shares