Apples nya 13-tums MacBook Pro levereras med det mycket förbättrade Magic Keyboard

0 Shares

Apple tillkännager idag en uppdaterad 13-tums MacBook Pro med dubbelt lagringsutrymme för alla standardkonfigurationer, bättre prestanda och företagets Magic Keyboard.

Tangentbordet, som har utformats för att ge en överlägsen typupplevelse, finns för närvarande på 16-tums Pro och MacBook Air, så det var bara en tidsfråga innan den kom till den mindre modellen också.

Höjdpunkterna i nya MacBook Pro inkluderar nya 10: e generationens Intel-processorer, med förbättrad grafikprestanda – upp till 80 procent bättre enligt Apple. Lagring har fördubblats med standardkonfiguration som börjar på 256 GB hela vägen upp till 1 TB. Om det inte räcker för dig kan du lägga till en 4TB SSD.

Den levereras också med en 13-tums Retina-skärm, Touch Bar och Touch ID, uppslukande stereohögtalare och batterilivslängd hela dagen.

“Oavsett om du är studenter, utvecklare eller kreativt proffs, levererar 13-tums MacBook Pro kraftfull prestanda, en fantastisk Retina-skärm och batterilivslängd hela dagen i vår mest bärbara pro-bärbara dator. Idag lägger vi till det nya magiska tangentbordet, som fördubblar standardlagringsutrymmet och förbättrar prestanda, vilket gör 13-tums MacBook Pro till ett ännu bättre värde för våra kunder, säger Tom Boger, Apples chef för Mac och iPad Product Marketing. “Med dessa uppdateringar har hela vårt sortiment av bärbara datorer Magic Keyboard för den bästa skrivupplevelsen någonsin på en Mac-bärbar dator, erbjuder dubbelt så mycket standardlagring än tidigare och ger ännu mer prestanda.”

Den nya 13-tums MacBook Pro kan beställas idag, till ett pris av 1 299 USD och 1 199 $ för utbildning.

0 Shares