Apples nya iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max handlar (mestadels) om kamerorna

0 Shares

Som förväntat meddelade Apple idag tre nya iPhones vid ett speciellt evenemang i Cupertino, Kalifornien. De nya enheterna är iPhone 11 (den “prisvärda” som ersätter iPhone XR) och iPhone 11 Pro och Pro Max (ersätter XS respektive XS Max).

Även om alla tre enheterna är snabbare och har många förbättringar och nya funktioner, är det stora tvivel utan tvekan på kamerorna.

SE ÄVEN: Apple presenterar Apple Watch Series 5 med alltid på displayen

IPhone 11, som är den modell som Apple förväntar sig att flytta mest av, kommer med ett dubbla kamerasystem, avancerat A13 Bionic-chip och ett antal nya funktioner.

iPhone 11: s dubbla kamerasystem erbjuder nya Ultra Wide och Wide-kameror som stöder 4K-video och erbjuder utökat dynamiskt omfång för mer markeringsdetaljer och filmstabilisering. Du kan enkelt zooma mellan kameror, och ett nytt nattläge gör det möjligt att ta imponerande bilder inomhus och utomhus i svagt ljus med reducerat ljud och naturliga färger. Smart HDR använder avancerad maskininlärning för att fånga mer naturliga bilder och Deep Fusion (utlovat senare i höst) kommer att använda avancerad maskininlärning för att utföra pixel-för-pixel-bearbetning av foton, vilket optimerar textur, detaljer och brus.

Du kan nu också spela in videor utan att gå ur fotoläget med QuickTake. Håll ned avtryckaren för att starta inspelningen.

Framskytten är en ny 12MP-kamera med ett bredare synfält, så att du kan pressa fler människor i dina selfies, och du kan nu ta slo-mo-videoselfies – Slofies som Apple kallar dem – också.

“iPhone 11 är nästa generation av iPhone, full av fantastiska nya funktioner i en otrolig design, inklusive nya Ultra Wide och Wide-kameror för underbara videor och foton, kraften och användarvänligheten för iOS 13 och A13 Bionic – den snabbaste chip någonsin i en smartphone som snabbt hanterar de uppgifter som är viktigast för människor varje dag, säger Phil Schiller, Apples senior vice president för Worldwide Marketing. “Med den täta integrationen mellan hårdvara, programvara och tjänster ger framstegen inom iPhone 11 en oöverträffad användarupplevelse till ett överkomligt pris för ännu fler kunder. Vi tror att människor kommer att älska det.”

iPhone 11 kommer i sex nya färger – lila, grön, gul, svart, vit och PRODUKT (RÖD) – och kommer att finnas tillgänglig för förbeställning från och med fredagen den 13 september och i butikerna från fredagen den 20 september. Priserna börjar kl. 699 $.

IPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max levereras med den “ljusaste skärmen någonsin i en iPhone” och ett trippelkamerasystem med ultrabreda, breda och tele-kameror.

“iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max är de mest kraftfulla och avancerade smartphones vi någonsin har skapat. De är fyllda med sofistikerad teknik som proffs kan lita på för att få sitt arbete gjort, och för alla som vill ha den allra bästa tillverkade enheten, även om de inte är ett proffs, säger Phil Schiller, Apples vice vd för Worldwide Marketing. “iPhone 11 Pro har det första trippelkamerasystemet i iPhone och är långt ifrån den bästa kameran vi någonsin har gjort, det ger våra kunder ett stort utbud av kreativ kontroll och avancerade foto- och videoredigeringsfunktioner i iOS 13. Super Retina XDR är den ljusaste och mest avancerade skärmen på iPhone och A13 Bionic-chipet sätter en ny stapel för smartphone-prestanda och energieffektivitet. “

Apple hävdar att iPhone 11 Pro kommer att ge upp till fyra timmar mer batteritid på en dag än iPhone XS, och iPhone 11 Pro Max ökar det till fem timmar mer än iPhone XS Max.

iPhone 11 Pro och 11 Pro Max kommer att finnas i modellerna 64 GB, 256 GB och 512 GB i midnattsgröna, rymdgrå, silver- och guldfinisher, till ett pris från 999 $ respektive 1 099 $. De kommer att finnas tillgängliga för förbeställning från och med fredagen den 13 september och i butikerna från och med fredagen den 20 september.

0 Shares