Apples nya iPhone SE är lika snabb som 11 Pro, men mycket billigare

0 Shares

Det har ryktats ett tag, men idag tar Apple av sig sin andra generationens iPhone SE.

Apples billigaste iPhone återfinns från insidan och förpackad i en kompakt design och har en 4,7-tums Retina HD-skärm, ihopkopplad med Touch ID-säkerhet i den välbekanta hemknappen.

Den nya iPhone SE drivs av det Apple-designade A13 Bionic-chipet – först introducerat med iPhone 11 och iPhone 11 Pro – och Apple säger att enheten erbjuder det bästa enda kamerasystemet i en iPhone. Den breda kameran med 12 megapixlar f / 1,8 med bländare använder bildsignalprocessorn och Neural Engine från A13 Bionic för att erbjuda beräkningsfotograferingsfunktioner som porträttläge, alla sex porträttbelysningseffekter och djupkontroll.

Den nya enheten är vatten- och dammtålig med en IP67-klassning för vattentålighet upp till 1 meter i 30 minuter.

“Den första iPhone SE var en hit med många kunder som älskade sin unika kombination av liten storlek, avancerad prestanda och överkomligt pris. Den nya andra generationens iPhone SE bygger på den fantastiska idén och förbättrar den på alla sätt – inklusive vårt bästa system med en enda kamera för fantastiska foton och videor – samtidigt som det fortfarande är mycket prisvärt, säger Phil Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. “iPhone SE har den branschledande prestandan hos A13 Bionic som möjliggör fantastisk batterilivslängd, tar fantastiskt porträttläge och smarta HDR-foton, tar fantastiska videor med stereoljud, är perfekt för spel och supersnabb webbsurfning, och är byggd med samma branschledande säkerhetsfunktioner som våra kunder förväntar sig. Vi kan inte vänta med att få iPhone SE i kundernas händer. “

iPhone SE finns i tre färger – svart, vitt och (PRODUKT) RÖTT. Det kommer att vara tillgängligt för förbeställning från och med denna fredag ​​17 april, från 399 $.

0 Shares