Apples uppdaterade AirPods erbjuder bättre prestanda och handsfree ‘Hey Siri’

0 Shares

Apples AirPods är ganska roliga saker, särskilt när de bärs, men trots detta har iPhone-tillverkarens trådlösa hörlurar visat sig vara väldigt populära.

Efter lanseringen av nya iPads och uppdatering av iMac-sortimentet tidigare på veckan tillkännager Apple idag andra generationen av sina AirPods med ett nytt Apple-designat H1-chip som lovar bättre prestanda, snabbare anslutningar och upp till 50 procent mer samtalstid .

Dessutom levererar de nya enheterna hands gratis “Hey Siri” -stöd, vilket gör det lättare att byta låtar, ringa, justera volymen eller få vägbeskrivningar bara genom att kommunicera dina önskemål till Apples personliga assistent.

“AirPods levererade en magisk trådlös upplevelse och har blivit en av de mest älskade produkterna vi någonsin har gjort. De ansluts enkelt till alla dina enheter och ger kristallklart ljud och intuitiv, innovativ kontroll av din musik och ljud”, säger Phil Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. “Världens bästa trådlösa hörlurar blev just ännu bättre med de nya AirPods. De drivs av det nya Apple-designade H1-chipet som ger en extra timmes samtalstid, snabbare anslutningar, handsfree” Hey Siri “och bekvämligheten med en nytt trådlöst batterifodral. “

De nya AirPods kan beställas på apple.com och Apple Store-appen från och med idag och i Apple Stores från och med nästa vecka. AirPods med standardladdningsfodralet kommer att finnas tillgängliga för $ 159, medan priset ökar till $ 199 för AirPods med det trådlösa laddningsfodralet.

0 Shares