Är det här HTC One Plus Mini?

0 Shares

Google+-användaren M. Helal har lagt upp bilder på en telefon som han påstår sig vara HTC One Plus.

Även om det har alla-men-bekräftade dubbla bakre kameror, har observatörer noterat att detta sannolikt kommer att vara den spekulerade HTC Plus Mini istället.

Detta stöds av bristen på en plastkamerafälg – vilket föreslår ingen NFC – dess kortare högtalargrill, och det faktum att det finns en HTC-logotyp på framsidan (som saknas från läckta bilder av den större HTC One Plus).

HTC One Plus Mini förväntas komma med en 4,5-tums skärm, fyrkärnig Snapdragon 400-processor, 1 GB RAM och Android 4.4 KitKat med HTC Sense 6.0.

XDA-utvecklare moderator Shen Ye, som nyligen släppte specifikationer för HTC One Plus har bekräftat att dessa nyligen läckta bilder är riktiga, även om han inte har angett om vi tittar på HTC Plus eller Plus Mini eller inte.

HTC-fans kommer också att ha svårt att ignorera den mycket blankare silverfärgen som visas. Det här är troligen den mörkgrå eller silverfärgen som ni nyligen avslöjade att HTC Plus skulle komma in i.

Det är allt vi har för tillfället, men vi förväntar oss att fler detaljer sipprar ut innan HTC: s marslansering i New York City, så håll dig uppdaterad.

LÄS MER: HTC One Plus: specifikationer, pris, släppdatum – allt vi tror att vi vet

[Google+ via Pocket-lint]

0 Shares