Är intresset för Apple Watch på väg att avta? Stora namn-appar släpper stöd för bärbara

0 Shares

apple-watch-macbook

Det verkar som om Apple Watch tappar sin glans. Ett antal stora namn-appar har tappat stöd för bärbara, inklusive Google Maps, Target, eBay och Amazon. Det är inte klart exakt varför stödet tappades, men eftersom det tog en liten stund för användare att lägga märke till och börja klaga på sociala medier är det troligtvis en allmän brist på intresse.

Google har erbjudit ett vagt löfte att Google Maps kommer att återvända till Apple Watch “i framtiden”, men ger ingen känsla av tidsskala, och det finns inga liknande försäkringar från någon av de andra som tyst har dödat sina appar.

Nedgången av Apple Watch-stöd rapporterades först av Apple Insider, som noterade att inget meddelande gjordes av Google. En talesman för företaget säger dock: “Vi tog bort Apple Watch-stöd från vår senaste iOS-utgåva, men förväntar oss att stödja det igen i framtiden.”

Med sådana som eBay och Amazon som också drar sig ur Apple Watch verkar det som om företag tycker att Apples bärbara utrustning är för begränsad. det är vettigare att inte erbjuda en app alls snarare än en med begränsad funktionalitet som trots allt kommer att frustrera användare.

Bristen på meddelanden om någon av apparna och hur lång tid det tog för användare att börja klaga på sin frånvaro från App Store, talar mycket om deras popularitet. Det återstår att se hur många av apparna som återkommer, men för tillfället verkar det verkligen som om Apple Watch-spänningen dramatiskt har avtagit.

Bildkredit: GagliardiImages / Shutterstock

0 Shares