Arrow Launcher för Android avslutar beta och blir Microsoft Launcher

0 Shares

Det blev som en chock för människor när Microsoft först släppte en Android-launcher i sken av Arrow Launcher. Nu gör företaget det mer uppenbart vem som står bakom appen, tar lanseringsprogrammet ur beta och startar om det som Microsoft Launcher.

Joe Belfiore medgav bara nyligen att Windows Phone är död, och detta bekräftas av Microsofts ökande intresse för att utveckla iOS- och Android-programvara. Vad som kan komma som en överraskning för många är att Microsoft Launcher faktiskt är en anständig mjukvara.

Se även:

För alla som letar efter en ersättningsstart för sin Android-telefon är Microsofts erbjudande väl värt en titt, särskilt om du använder ett antal Microsoft-tjänster. Förutom Bing-integration kommer Microsoft Launcher också att visa information från din kalender, nyhetsflöde och mer.

Precis som med den nyligen lanserade Microsoft Edge för Android, utnyttjar Arrow Launcher funktionen Fortsätt på PC i Windows 10 Fall Creators Update. Microsoft förklarar att du kan: “Ta en bild på din telefon och se den direkt på din Windows-dator eller fortsätt redigera ett Office 365-dokument på din dator genom att länka din telefon till din Windows-dator.”

Den icke-betaversionen av appen rullar ut över hela världen nu. Om du inte är villig att vänta på att Microsoft Launcher ska visas i Play Store där du bor kan du helt enkelt ta appen från APKMirror.

0 Shares