Arxan lanserar ny skyddslösning för Android-appar

0 Shares

Android-paraply

Applikationsskyddsspecialisten Arxan Technologies lanserar sin senaste Arxan för Android-produkt.

Det erbjuder branschens första skyddsteknik för appar som utvecklats med hjälp av Kotlin, det snabbt växande utvecklingsspråket som stöds av Google för Android-apputveckling.

Arxans skydd för Android-appar skrivna i Kotlin eller Java skyddar mot omvänd teknik och manipulering för att skydda företag från varumärkesskador, ekonomisk förlust, immateriell stöld och statliga påföljder.

“Arxan för Android är unik genom att det är den första applikationsskyddslösningen som erbjuder fullt stöd för Kotlin samtidigt som man manipulerar DEX-filerna direkt för att ge största möjliga säkerhet och kontroll”, säger Rusty Carter, vice vd för produkthantering på Arxan. “Denna förmåga minimerar påverkan på utvecklingsresurser från den första utvecklingen genom varje uppföljningsversion. När applikationshotet fortsätter att intensifieras fortsätter vi att utöka våra möjligheter för att skydda kundapplikationer som utvecklats för Android, inklusive de som utvecklats med Kotlin . “

Funktionerna inkluderar APK-baserat, post-build-skydd som inte kräver källkodsändringar och minimerar påverkan på programvaruutvecklingens livscykel. Enkel att använda, JSON-baserad konfiguration hjälper till att säkerställa snabb implementering och snabbare marknadsföringstid. Företaget erbjuder också plattformssupport och utbildning på företagsnivå för att maximera värdet av Arxan för Android.

Det låter utvecklare fokusera på att skapa appar utan att oroa sig för att säkra kod från angripare under utvecklingsprocessen. Arxans appskydd ger en omfattande uppsättning skydd som möjliggör en hög säkerhetsnivå för applikationer genom aktivt skydd, statisk analysförsvar och avancerade förvirringar.

Mer information finns på Arxans webbplats.

Bildkredit: Pixelery.com/depositphotos.com

0 Shares