ASUS ZenFone 4 Max har dubbla kameror och ett stort batteri

0 Shares

ASUS ZenFone 4 Max fram

Om det finns något du kan förvänta dig av en smartphone i ZenFone Max-serien är det ett allvarligt stort batteri. Den senaste modellen, ZenFone 4 Max, är inte annorlunda och packar ett 5.000 mAh batteri. Men det har också en funktion som du kanske inte förväntar dig: en dubbelkamerainstallation.

ZenFone 4 Max är ett ganska intressant förslag i sitt segment, tack vare sina uppdaterade interna och massiva batterier, men den dubbla kamerainställningen gör att den sticker ut från mängden. När allt kommer omkring har bara en handfull enheter en, och de är vanligtvis flaggskepp.

Inställningen på baksidan består av en 13MP-kamera med en f / 2.0-lins och 26 mm brännvidd och en bredare vinkelkamera med en 12 mm brännvidd. Vanligtvis är den andra kameran ännu smalare och fungerar bäst för porträtt, men ASUS gick en annan väg här genom att låta användarna passa ännu mer in i ett skott.

ASUS ZenFone 4 Max tillbakaKameran levereras inte med optisk bildstabilisering, baserat på den information som finns på ASUS ryska webbplats, men den kommer med elektronisk bildstabilisering, vilket skulle hjälpa till med prestanda i svagt ljus.

Vad sägs om resten av smarttelefonen? Tja, den har en 5,5-tums IPS-skärm med ett blått ljusfilter, en Snapdragon 430 eller Snapdragon 425-processor (ihopkopplad med Adreno 505- eller Adreno 308-grafik, respektive), upp till 4 GB RAM, 8 MP-kamera på framsidan (med en f / 2.2-objektiv), FM-radio, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1 och 4G LTE-stöd.

Det är ganska standard för en smartphone i den här klassen, och detsamma gäller fingeravtryckssensorn på enhetens framsida. Batteriet ger dock enastående prestanda, med ASUS som kräver upp till 46 dagars vänteläge på 4G LTE, 40 timmar på 3G-samtalstid, 22 timmars videouppspelning och 26 timmars Wi-Fi-surfning.

ZenFone 4 Max levereras med Android 7.0 Nougat, med ZenUI på toppen.

Det finns inga ord ännu om priser och tillgänglighet utanför Ryssland, där ZenFone 4 Max först tillkännagavs.

0 Shares