AU-Stream Hybrid Earbud Review

0 Shares

AU Sounds, ett annat nytt varumärke som vi ännu inte har stött på. USA-baserade, säljer i butiker i hela USA, Japan, samt online. Att läsa om företaget ser saker lovande ut, och de har ett antal ljudprodukter under bältet. Med mig nu, är ett par AU-Stream Hybrid TWS öronsnäckor. De handlar för närvarande för 189,99 USD, cirka 150 GBP, skulle jag säga, så en rättvis investering. Låt oss se om de är värda det.

Funktioner

Aktiv brusreducering9 mm AU-Titanium-enhet Touch-kontroller Stöder röstassistent (google, siri) Trådlös laddning (15 minuter = 3 timmars uppspelning) 8,6 timmars uppspelning som standard, 5 timmar med ANC Bärväska håller 25 timmars laddning Bluetooth 5.0IPX5

au_stream_hybrid_2

Unboxing

I lådan får du öronsnäckorna, bärväskan, instruktionerna, en USB-C-kabel och några extra gummitoppar (en av varje storlek, S / M / L).

Bärväskan är helt liten, en av de minsta jag har stött på i själva verket, men inte den lättaste. Knopparna och fodralet finns i fyra olika ytor, svart, vilket är vad vi har här, plus grå, rött och guld. På framsidan av fodralet, under locket, finns fyra små indikatorlampor som lyser blått och indikerar batterinivån för fodralet (inte knopparna). På baksidan av fodralet finns USB-C-porten, som används för laddning, men snabb trådlös laddning är också tillgänglig om du har en Qi-aktiverad docka. Öppna väskan för att avslöja knopparna. En sak jag gillar, undersidan av locket är gummi, snarare än bara plasthöljet som finns i vissa. Detta hjälper till att hålla knopparna säkra och det är en fin touch.

När det gäller öronsnäckorna, traditionella i form och storlek, även om de har gått för den större fodralstorleken, säg extra gummistöd. Subtila varumärken på varje knopp, de innehåller en mikrofon och ansiktet, där logotypen är, är beröringskänslig, så att du kan kontrollera ditt innehåll i farten. Om du har läst några av mina andra recensioner vet du att jag är ett fan av det extra vingstödet. Jag gillar s tätt, säker passform, en tillräckligt bra för att jag kan använda medan jag tränar och även om dessa inte inkluderar det, uppnår jag en väldigt säker och tät med dem, vilket jag är nöjd med.

au_stream_hybrid_3

Prestanda

Ljudprestanda är mycket bra. Ljudstadiet är bra, det är ganska välbalanserat, även om det kan variera beroende på genre men jag är rädd att det beror mer på spårets produktionskvalitet, inte öronsnäckorna. Skarpa toppar, framträdande mids, slående låga nivåer, men i vissa spår känner jag att basen kan bli bättre. Det finns ingen EQ associerad med dessa, så jag kan inte ändra något för att bättre passa min smak eller den typ av musik jag lyssnar på. Sammantaget mycket roligt och det tar mig in i zonen, där inget annat betyder något, bara musiken.

Vi får hela tiden frågan om du bara kan använda en öronsnäcka åt gången, medan den andra förblir i fodralet. Med dessa kan du.

Dessa inkluderar ANC och monitor mode. Växla mellan de två, bildskärmsläget verkar likna transparensläge, vilket möjliggör visst ljud, vilket är användbart när du går runt. Byt till ANC och det är subtilt, men det verkar som att höjder och nedgångar är förhöjda och skillnaden i ljudisolering mellan de två är mycket uppenbar. En minut kan jag höra min dotter kalla mig, byta till ANC och poof, vilken dotter. Var inte rädd, jag hjälpte henne med vad hon behövde. Mellan ANC på och av märker jag inget väsande eller vitt brus från knopparna när ingenting spelar.

Kontrollerna fungerar bra och jag är glad att det finns ett relativt stort beröringskänsligt område på varje knopp. Kontroller är lätta att genomföra och processen som helhet är ganska lyhörd. Kontrollerna är detaljerade i manualen och väl värda att granska. Kort sagt, en enda knackning på endera knoppen är att spela / pausa, knacka två gånger på höger knopp för nästa spår, två gånger till vänster för föregående spår och håll ner i tre sekunder på endera knoppen för att växla mellan normalt, övervakningsläge eller ANC på. Det finns ingen volymkontroll via pekreglagen.

Bekvämlighet för mig var mycket positiv. Hörlurarna är lätta, de kändes inte tunga i öronen och de var säkrare än jag trodde. Gå runt, (utanför, ensam, jävla låsning) mycket bekvämt, inga klagomål alls. Skulle jag använda dessa när jag tränade, så kunde jag, eftersom passformen var tätt nog men jag kände att jag hade tur och du kommer definitivt att ha olika storlek och formade öron för mig, så det kanske inte är tätt nog för en löpning eller något mer.

au_stream_hybrid_4

Konfigurationen var rakt fram, det är samma gamla process som du har med vilken Bluetooth-enhet som helst. Varje knopp har en ganska stor indikatorlampa, lite bikakeffekt pågår, som lyser rött eller blått, beroende på vad som händer, vilket hjälper. Det finns också röstmeddelanden, så att växla mellan de olika lägena får du veta vilken du byter till.

Batteriets livslängd var ok och borde vara mer än tillräckligt, men jag har sett bättre. Uppspelning anges runt 8,5 timmar i standardläge, 5 timmar med ANC på, vilket jag skulle säga är ganska exakt, kanske bara något mindre uppnått än citerat. Bärväskan kan rymma upp till 25 timmar juice och den nivån anges på de fyra blå lådorna. Under ungefär en vecka hade jag flera 1 eller 2-timmarsstintar med dem, och satte alltid tillbaka dem i fodralet efter användning och jag var nere på ett ljus eller 25% batteritid i bärväskan. För mig, mer än tillräckligt och om jag gjorde mer än 2 timmars personligt ljud, dvs på en flygning, skulle jag ha hörlurar för den långsiktiga komforten.

Dubbla mikrofoner ger bra samtal i telefonen. Min röst togs upp tydligt och hade inga klagomål i andra änden av linjen.

Dom

AU-Stream Hybrid är i gott sällskap, gott om öronsnäckor i toppklass inom prisintervallet £ 100-200, från mycket större märken men jag kan bekräfta att AU kan hålla sig. Mycket bra ljudprestanda, värdefullt ANC, bekvämt, säkert och lättanvänt och lyhörd pekreglage. Batteriets prestanda kan bli bättre och indikatorlamporna på väskan är alldeles för små.

För mer info, gå till den officiella AU-Sounds webbplatsen.

0 Shares