Avast Secure Browser landar på Android komplett med en inbyggd VPN

0 Shares

Avast Secure Browser

Avast har lanserat en Android-version av sin säkerhets- och integritetsfokuserade webbläsare. Avast Secure Browser har olika DNS-alternativ och en inbyggd VPN för att lugna rädslan för de berörda om deras integritet.

Detta är inte allt som webbläsaren har att erbjuda. Det finns också spårningsteknik och komplett datakryptering för att ta hand om säkerhetssidan av sakerna också.

Se även:

Avast Secure Browser beskrivs redan av macOS och Windows av tillverkarna som en “integritets-första webbläsare”, och lanseringen av en mobilversion kommer när företaget reagerar på att mobila enheter nu står för nästan hälften av hela världen. sidvisningar. Den medföljande VPN är helt obegränsad och webbläsaren har också automatisk annonsblockering.

Avast meddelar tillgängligheten till webbläsaren och säger:

Idag är vi stolta över att presentera Avast Secure Browser för Android eftersom det är ännu mer än bara en krypterad webbläsare. Det är en schweizisk armékniv med användbara verktyg för omfattande försvar mot mobila onlinehot. Tillsammans med att kryptera dina data innehåller det också ett VPN för att hålla dig anonym online och skydda dig över offentligt Wi-Fi och adblock som begränsar irriterande annonser, så att dina webbsidor kan laddas snabbare.

När det gäller datakryptering krypterar vår webbläsare mer än någon annan webbläsare, inklusive dina bokmärken, dina nedladdningar, dina videor och bilder, din IP-adress, dina DNS-frågor och allt du streamer. Det är allt-i-ett-webbläsarlösningen som låter dig spela, handla och banka säkert online utan bekymmer.

Du kan läsa mer om Avast Secure Browser här och ladda ner den från Google Play Store.

0 Shares