Avbruten: Apples trådlösa AirPower-laddningsmatta släpps inte

0 Shares

Röd Apple Store-logotyp

Apple har bekräftat att dess efterlängtade trådlösa AirPower-laddningsmatta inte kommer att släppas. Företaget säger att kvalitetsfrågor är skyldiga i beslutet.

Produkten tillkännagavs ursprungligen 2017 och var avsedd att vara ett bekvämt sätt att ladda iPhones, Apple Watches och AirPods trådlöst. Släppet hade upprepade gånger skjutits tillbaka, men nu har det avbrutits helt

Se även:

Många motgångar tillskrivs ett problem med överhettning, och det verkar som om Apple kanske inte har lyckats övervinna detta problem. Avbokningen kommer sannolikt att orsaka stora besvikelser för Apple-anhängare, eftersom laddningsplattan inte bara skulle kunna ladda tre enheter samtidigt, utan det behövdes oroa sig för var enheterna placerades på mattan.

Apple ger inte specifika skäl för att tappa AirPower, men företagets senior vice president för hårdvaruteknik, Dan Riccio, utfärdade ett uttalande som säger:

Efter stora ansträngningar har vi kommit fram till att AirPower inte kommer att uppnå våra höga standarder och vi har avbrutit projektet. Vi ber om ursäkt till de kunder som såg fram emot lanseringen. Vi fortsätter att tro att framtiden är trådlös och är engagerade i att driva den trådlösa upplevelsen framåt

Bildkredit: Roman Tiraspolsky / Shutterstock

0 Shares