Avinstallera systemappar i Android utan root & amp; PC

0 Shares

Hej, vänner idag ska vi lära oss hur man avinstallerar systemappar utan root? I den här artikeln ger vi dig ett trick som du kan ta bort förinstallerade systemappar från Android. Du får en steg för steg guide för att avinstallera systemappar. Du måste bara följa instruktionerna nedan noggrant. Och det bästa med tricket är att du inte behöver rota din Android.

Hur man avinstallerar systemappar i Android utan rot

Avinstallera systemappar i Android utan rot

Systemapp som vi diskuterar är de appar som är förinstallerade i Android-telefonen av tillverkaren och inte kan tas bort lätt. Problemet med dessa appar är att vi ibland inte behöver sådana systemappar och de påverkar också enhetens ROM och gör det långsammare. Det är därför som för att bli av med sådana förinstallerade systemappar, vi ger dig den här artikeln och vårt fantastiska trick.

Krav för att ta bort systemappar utan root

Låt oss ta en titt på nedanstående krav som du måste behöva för att utföra vårt trick för att ta bort systemappar.

Android-enhet med version 4.4 eller mer. Debloater-programvara Aktiverad USB-felsökning USB-drivrutiner ska installeras i din enhet för din enhet.

Kontrollera även: – Ändra Android IMEI-nummer utan rot

Hur tar jag bort systemappar på Android utan rot

Nu ger vi dig några steg som gör det enkelt för dig att avinstallera systemappar utan root från din enhet.

    Först och främst måste du ladda ner Debloater-programvaran på din enhet. Du kan hämta Debloater-programvaran direkt härifrån. Bara Klicka här för att ladda ner. Om du framgångsrikt har laddat ner programvaran installerar du den på din dator. Aktivera nu USB-felsökning i din Android-enhet. Inställningar> utvecklaralternativ> aktivera USB-felsökning.aktivera USB-felsökningEfter det Installera ADB-drivrutiner i din persondator eller i din bärbara dator är de inte förinstallerade. Anslut nu din enhet till PC eller bärbar dator med en datakabel. Klicka därefter på läs enhetspaket alternativ från debloater-programvaran i din dator eller bärbara dator.läs enhetspaket

    Vänta nu några sekunder. Och du kommer att se alla installerade appar på din enhet. Dubbelklicka nu på appen som du vill ta bort från din enhet.Hur man avinstallerar systemappar i Android utan root & PC
    Klicka sedan på efter allt detta Tillämpa knapp.Hur man avinstallerar systemappar i Android utan root & PC
    Och nu går du … Nu ser du inte den specifika appen igen på din enhet.

Så på detta sätt eller genom att följa dessa steg kan du avinstallera systemappen utan root och pc.

NOTERA: Utför ovanstående trick noggrant. Läs först hela instruktionen och fortsätt sedan. Om du tar bort någon av de viktigaste apparna kommer jag inte att vara ansvarig för det. Så utför alla uppgifter på egen risk.

Ytterligare hjälp

Om du har problem med att förstå proceduren för ovanstående trick, tillhandahåller vi en YouTube-video som hjälper dig mer och gör den mer tillgänglig för dig. Titta på den här videon, som den delar den och prenumerera på vår kanal för att få fler uppdateringar om nya och fantastiska knep.

Slutord

Äntligen vänner här kom vi till slutet av den här artikeln. Sammanfattningsvis vill jag tacka alla för att du ger dig dyrbar tid att läsa den här artikeln. Fortsätt besöka här för att få mer imponerande knep. Om du har problem med att avinstallera systemappar utan root kan du fråga mig på kommentarsektionen nedan.

Jag kommer att svara dig snart och jag kommer att försöka lösa ditt problem. Jag hoppas att du gillar den här artikeln, och den kommer att hjälpa dig. Dela det med dina vänner och familjemedlemmar och även på dina sociala nätverkssajter. Och jag kommer snart att ge dig en ny artikel.

0 Shares