Barnes och Noble lanserar NOOK Tablet 7-tums för mindre än $ 50

0 Shares

Under ett tag verkade det som om surfplattor skulle bli de mest populära konsumentenheterna, men då var de inte. Människor som är trötta på att försöka eftermontera dem med tangentbord för att göra dem till faux-bärbara datorer – de använde bara faktiska bärbara datorer istället. För att inte tala om, med smartphones som blir allt större skärmar, började surfplattor känna sig lite överflödiga. Med det sagt har surfplattor sin plats för mediekonsumtion – jag föredrar fortfarande min iPad framför min iPhone för att titta på videor.

Om du känner någon som vill ha en surfplatta under semestern men inte vill spendera för mycket pengar för att få en, har Barnes och Noble en ny modell som kan intressera dig. Dess senaste NOOK har en 7-tums skärm och har tillgång till Google Play Butik för bara $ 49. Detta är betydligt billigare än den 10,1-tums variant som den lanserades förra månaden. Det bästa av allt är att presentmottagaren mycket troligt tror att du spenderade mer pengar än du faktiskt gjorde!

LÄS OCH: Happy Holidays Giveaway: Vinn en Android-smartphone från Honor 7X eller Honor View10!

“Den nya 7-tums NOOK-surfplattan erbjuder dubbelt lagringsutrymme som den tidigare modellen på 16 GB (utbyggbar upp till 128 GB), en fram- och bakåtvänd kamera, Bluetooth-funktion, ett hörlursuttag, en högtalare och en mikrofon. Den nya NOOK är en fullfjädrad surfplatta med en vacker LCD-skärm, anslutning till Google Play Butik, samt en mjuk finish och uppgraderad NOOK-programvara för en förbättrad läs- och surfupplevelse, säger Barnes och Noble.

LÄS OCH: Barnes och Noble tillkännager en ny Android-driven NOOK-surfplatta för semestern

“Den nya surfplattan har en anpassad startskärm med enkel åtkomst till dina aktuella läsningar och senaste inköp och genvägar för att surfa i NOOK Bookstore and Library. Tabletten ger också läsare tillgång till Barnes & Noble’s Browsery, där bokälskare kan prata om sina favoritböcker och få rekommendationer för nya från en grupp medläsare. “

Barnes och Noble delar följande specifikationer. Tyvärr är processor- och RAM-information okänd just nu (inte ett gott tecken).

7-tums IPS-skärm

1024 x 600 pixelupplösning 171 ppi

Batteri-liv

Upp till 7 timmars läsning, titta på videor och surfa

Lagring

16 GB inbyggt minne Lägg till upp till 128 GB med ett microSD-kort som tillval

Inbyggt Wi-Fi

Trådlös anslutning via Wi-Fi (802.11 a / b / g / n) Dual-Band (2,4 GHz / 5 GHz)

Kontaktdon

Micro-USB 2.0 3,5 mm headsetuttag microSD-kortplats

Kameror

Filtyper som stöds

Ljud: M4A, 3GA, AAC, MP3, FLAC, WAV, OGG, AAC Video: MP4, 3GP, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM Gallery (bilder): JPEG, GIF, PNG, BMP Reader / Other: PDF, ePUB, DRP, ePIB, HWP, HWT, HML, HWPX, DOC, DOCX, TXT, RTF, DOT, DOTX, HWDT, XLSX, XLSB, XLS, XLSM, XLTX, XLTM, XLT, CELL, HCDT, PRN, TXT, CSV, TSV, HTML, HTM, PPTX, PPT, POTX, THMX, SHOW, HSDT, HTHEME

I lådan

NOOK-surfplatta Snabbstartguide Strömadapter Micro-USB-kabel

Det är sant att även utan att känna till CPU- och minnesuppgifterna ser den här surfplattan väldigt obehagligt ut – upplösningen är ganska dålig och 16 GB lagringsutrymme för en medieenhet är skrattretande. Ändå borde det vara en utmärkt första tablett för ett barn eller en äldre medborgare som behöver få fötterna våta. Helvete, på $ 49, skulle det göra en bra sekundär surfplatta för alla – något ganska engångsbruk för stranden eller koppla av vid poolen.

Om du vill köpa den nya 7-tums NOOK kan du få den här.

0 Shares