Bästa Android ROM-smartphones att köpa

0 Shares

Vi lever i en sådan tid där telefonens nytta har ökat från att bara ringa och skicka sms till mycket mer. Ja, dessa typer av telefoner som går utöver det grundläggande har varit allmänt känt som smartphones. Men medan det finns gott om antal smartphones som introduceras på marknaden varje dag, Android-smartphones som kommer med Android ROM-aktien vinner popularitet. En ren version av Android kan fungera bra på ett telefonoperativsystem och till och med fungera på en grundläggande hårdvara. Även om detta inte är lika bra jämfört med andra gränssnitt som skryter med sina tunga funktioner, är det flytande av naturen och lätt att använda. Detta är en bra anledning för dig att investera i att köpa smarta telefoner som kommer med Android-erfarenhet som ger felfria fördelar. För att hjälpa dig i din sökning, här är fem bästa modeller som kommer med lager Android ROM som du kan överväga att köpa nästa gång:

Lenovo K8 Note

Lenovo K8 Note introducerades på marknaden för underhållningsälskare. Metallkroppens utseende och känsla är ganska robust och attraktiv. Smarttelefonen är full av unika funktioner som fantastisk kamerakvalitet och högteknologisk prestanda. På grund av den hårda marknadskonkurrensen gjorde Lenovo ett bra steg för att förbättra sin Android-användarupplevelse. Medan gränssnittet brukade vara Vibe Pure UI, har Lenovo K8 Note tagit steget framåt för att bli en av de bästa smarta telefonerna som erbjuder den bästa Android-upplevelsen till användarna. Det ger användarna två typer av sorter, ett 3 GB RAM-minne på 32 GB och det andra är 4 GB RAM-minne på 64 GB. Den här telefonen som kan köpas via Flipkart-kupongerna ökar den totala Android-upplevelsen genom att köra flera appar samtidigt.

K8 Anmärkning

Moto G5 Plus

Det senaste tillskottet till Moto G-familjen var Moto G5 Plus som lanserades globalt på MWC 2017-mässan. Denna premium smarttelefon har sina super imponerande funktioner till ett rimligt pris och är ett utmärkt alternativ för köpare som letar efter lager Android ROM. Det här är en Android-telefon med Android 7.0 Nougat. På grund av detta tilltalande gränssnitt har skärmen på Moto G5 Plus improviserats och förbättrats. Det har utmärkt att visa förhandsgranskningar av meddelanden även när telefonen är låst. Med flera hårda konkurrenter som råder på teknikmarknaden kan Moto G5 Plus vara en av de viktigaste attraktionerna för användarna eftersom den har Android Nougat-lager som erbjuder split-screen multitasking. Faktum är att detta är en viktig anledning till varför Android-användare föredrar denna modell mycket jämfört med andra motsvarigheter.

LG Nexus 5X

Nexus-serien av smartphones ansågs vara de bästa på marknaden med Googles bästa Android-funktioner. Men Google kom med en modell som kallas Nexus 5X för någon gång sedan och LG Nexus 5X är en smart telefon från LG som perfekt personifierar alla funktioner i Nexus 5X. Den har en fin plastkropp med en stor skärm för en fantastisk känsla och utseende. Det fick också Android-fingeravtrycksigenkänning som har blivit en av de perfekta funktionerna som människor letar efter i smartphones nu.

Den här telefonen som kan köpas genom att lösa in mobilkupongerna är en perfekt balans mellan stil och kraft. Med den här enheten kan du uppleva den faktiska och rena Android-upplevelsen av Google. Du kan göra mycket med operativsystemet eftersom det förhindrar eftersläpning eller saktar ner. Aktien Android-funktion ger tillräckligt med kraft för att köra i avancerade spel och appar också.

Google Pixel

Google Pixel är en enastående flaggskeppsmobil med en otrolig assistent och smidig prestanda. Med introduktionen av denna Pixel-telefon av Google i år var Nexus-telefonen död. Google tar stolt full kredit för den här funktionen och dess innovation att introducera en användarvänlig smarttelefon packad med högklassiga specifikationer på marknaden. Google Pixel har fått sin Pixel launcher tillsammans med Googles röstassistent vilket gör detta till den bästa möjliga Android-versionen som lanseras av Google.

Google Pixel XL

Lager Android ROM på den här telefonen kan hjälpa dig att spela spel, svepa mellan flera appar samtidigt och mycket mer. Den assertiva assistenten på den här smarta telefonen kommer att bli din själsfrände eftersom den hjälper dig i varje steg genom att tillhandahålla smartare lösningar även när du är på språng. Kort sagt, du kan ha din personliga Google i fickan med den nya Google Pixel.

Huawei Nexus 6P

Huawei Nexus 6P har varit det senaste tillskottet till den senaste versionen av Android-smartphones. Denna smarta telefon är designad till perfektion och är ett kraftpaket av helt metall som säkert kommer att leva upp till köparnas förväntningar om kvalitet och prestanda. Android Marshmallow 6.0 tillåter vertikal rullningslista för appar och omedelbar “nu på kran” -funktion. Detta hjälper dig att få önskade resultat för det du söker genom att trycka på hemknappen. Telefonen har också Ok Googles röstigenkänningsfunktion tillsammans med andra fördelar med Android-ROM-lagret.

Google Huawei Nexus 6P

Doze-läget är en ny funktion som lanseras av den här smarttelefonen som hjälper till med energiförbrukning medan appar inte fungerar. Gränssnittets prestanda hjälper till att enkelt svepa, ladda sidor och smidigt köra appar samtidigt. Android ROM-skivor finns i standardversion i alla Android-telefoner. Detta gränssnitt hjälper till att hålla garantin för smartphones intakt, till skillnad från de anpassade ROM-skivorna. De har premiumappar inbyggda smartphones och erbjuder oklanderliga funktioner att bli galna för. Med dessa ovan nämnda smarta

Android-ROM-lager finns i standardversionen på alla Android-telefoner. Detta gränssnitt hjälper till att hålla garantin för smartphones intakt, till skillnad från de anpassade ROM-skivorna. De har premiumappar inbyggda smartphones och erbjuder oklanderliga funktioner att bli galna för. Med dessa smartphones som nämns ovan kan du vara säker på säkerheten eftersom dessa har litat på inbyggt Android-operativsystem. En telefons ROM bestämmer enhetens effektivitet och mångsidighet och dessa telefoner med fördelaktigt lager Android ROM ger bra alternativ för människor som är intresserade av lager Android.

Så vilken smartphone är du intresserad av? Verkar som ett tufft beslut? Välj vist!

0 Shares