Bästa bärbara bärbara datorer att köpa 2020

0 Shares

Letar du efter en bärbar datorspel som kör exklusiva spel felfritt? Bärbara datorer utrustade med kraftfulla inre som slår ut de hästkrafter som behövs för att köra 4K-spel smidigt och stödja VR-hårdvara – som Oculus Rift och HTC Vive. Oroa dig inte, som nedan har vi sammanställt en lista över de vanligaste, dåligaste och de mest kraftfulla speldatorerna du kan köpa i Indien.

Alienware 17 Area 51m

alienware-område 51 m

Som namnet antyder är den nya Alienware 17 Area 51-m ett monster av en spelmaskin utrustad för att köra avancerade spel på ett enkelt sätt. När den väl är påslagen är processorn inställd på att 32 procent överklockas automatiskt, vilket inte bara spelar spel med smörjande effektivitet utan också ger mer kraft i processortunga uppgifter. Under huven packar den den stationära Intel Core i9-9990K i kombination med NVIDIA GeForce RTX 2080 grafikprocessor. Förpackad med en 17,3-tums FHD-skärm och dreglande värda specifikationer är Alienware 17 Area 51 förmodligen den mest kraftfulla och dyraste spelbärbara datorn du kan köpa i Indien. Kontrollera den bärbara datorn här.

Asus Strix Scar 15

gstrix ärr 15

Den nyligen lanserade Asus ROG Strix Scar 15 har en 15,6-tums vIPS FUll HD-skärm med uppdateringsfrekvensalternativ på 240Hz och 300Hz och har en svarstid på 3 ms. Den bärbara datorn kan konfigureras med en Intel Core i7-10875H eller Intel Core i9-10980HK-processor. Grafik börjar med NVIDIA GeForce RTX 2060 och går upp till en RTX 2080 Super. Den bärbara datorn kan också eftermonteras med upp till 32 GB DDR4 RAM och upp till en 1 TB PCIe Gen3 SSD. För att inte tala om, har Asus för första gången använt flytande metall som det termiska gränssnittet mellan processorn och kylplattan. Nu tillåter detta i huvudsak CPU: n att köra med några grader svalare. Scar 15 har en flytande metallförening från Thermal Grizzly, som sägs minska CPU-temperaturen med upp till 12 grader och ger 35 procent sakta ner när temperaturen stiger.

På andra håll har den bärbara datorn också en ny funktion som heter Keystone II, som företaget hävdar kan öka prestanda när den är ansluten till datorn. Keystone II tillåter också åtkomst till en intern ” skuggdisk ”, en partition som endast kan nås med Keystone 2 ansluten.

Lenovo Legion Y540

legion y540

Legion Y540 är en vild artist som gör den till en av de bästa bärbara bärbara datorerna under 70 000 INR. Den har en futuristisk design med supertunna ramar. 15-tums FHD-skärm med en uppdateringsfrekvens på 60Hz erbjuder en rik, detaljerad tittarupplevelse. Antireflexbeläggningen på skärmen minskar reflektioner från skärmen, vilket hjälper till att minimera ögonstressen.

Prestanda är ett annat område där denna maskin inte kommer att svika. Lenovo Y540 drivs av den nyare 9: e generationens Intel Core i5-9300H-processor klockad på 2,4 GHz, vilket kan turbo boost upp till 4,1 GHz. Processorn kopplas ihop med ett 4 GB GDDR5-dedikerat Nvidia GeForce GTX 1650-grafikkort, vilket gör Y540 kapabel att köra de senaste speltitlarna på ‘medium’ till ‘låg’ grafikinställningar. Med 8 GB inbyggt DDR4 RAM kan den här maskinen köra nästan alla spel och appar utan problem.

Under tiden låter Lenovo Vantage-funktionen dig justera dina spelpreferenser och färdigheter med automatiserade prestanda. Du får också överklockningsstöd för både CPU och GPU, tillsammans med fullständiga RGB-belysningskontroller och realtidsövervakningsfaciliteter i en enda app.

Razer Blade 2020

rakblad 15

Razer Blade har gjort sitt märke på marknaden för bärbara datorer i flera år nu. Och varför inte? Den bärbara datorn har de bästa specifikationerna tillsammans med en fantastisk skärm. Viktiga specifikationer inkluderar Intel Core i7-processor ihop med Nividia GeForce RTX 2080 Max-Q-grafikkort (8 GB GDDR6 VRAM) och 16 GB RAM. Den har också en 15,6-tums Full HD-skärm med en uppdateringshastighet på 144Hz, vilket ger extremt smidiga animationer och rörelse. Som sagt är Razer Blade en väldigt dyr bärbar dator. Men om du slutar köpa den här bärbara datorn kommer det att vara värt vartenda öre eftersom Razer Blade är en maskin utan kompromisser vad gäller design, hårdvara eller prestanda.

MSI GS65 Stealth

msi stealth g65

MSI GS65 Stealth är en idealisk maskin för dem som letar efter en kraftfull, men ändå bärbar enhet. Med en tjocklek på bara 0,69 tum är den lätt att bära i ryggsäcken. Viktiga specifikationer inkluderar Intel Core i7-processor ihop med Nvidia GeForce GTX 1070 (8 GB GDDR5X VRAM, Max-Q) och upp till 32 GB RAM. Det vaggar också en 15,6-tums FHD-antireflexskärm med en uppdateringsfrekvens på 144Hz. Sammantaget packar MSI GS65 Stealth ett slag i en ganska kompakt formfaktor. Därför missar du inte spel även när du är på språng.

Gigabyte Aorus 17X

aorus 17x

Gigabyte uppgraderade nyligen Aorus 17X med de senaste och bästa processorerna från Nvidia och Intel. Och det handlar inte bara om uppgraderingar. Gigabyte gick ihop med ‘G2 Esports’ för att leverera en upplevelse som matchar professionella spelares krav med funktioner som 240Hz uppdateringsfrekvens, mekaniska tangentbord och förbättrad kylteknik. Prestationsmässigt förintar Aorus 17X allt som kastas på den, tack vare Intels senaste CPU-sortiment och Nvidias mest kraftfulla GPU: er. För att inte tala om 240Hz-speldisplayen och Omron True Mechanical-tangentbord som är skräddarsydda för hardcore-spelare. Aorus 17X är förmodligen den mest kraftfulla spelbärbara datorn som för närvarande finns på marknaden, och du kommer att vara förbluffad över dess rena prestanda om du väljer att betala ut en rejäl summa på den här maskinen.

0 Shares