Bästa bärbara datorer för spelare 2019

0 Shares

När PC-spel utvecklas förbättras speldatorernas kvalitet också för att ge oss ännu bättre ljud, grafik och upplevelse. Moderna bärbara datorer är mer avancerade och kraftfulla, så att spelare kan njuta av sina favoritspel med mer rörlighet än om de använde en stationär dator.

I en lång lista över bärbara bärbara datorer som finns tillgängliga på marknaden kan du hitta modeller med olika mönster, egenskaper och priser. För att hjälpa dig med det här oroliga valet har vi skapat en lista över de bästa bärbara datorerna för spelare med olika budgetar. Även de som inte är beredda att slösa ut likvärdiga summor kontanter på en dator kan hitta ett lämpligt alternativ här.

1. Alienware 17 R5 – Det bästa totalt

Allt är perfekt i Alienware 17 R5. Den visar imponerande prestanda, har en stor och högkvalitativ skärm, har många anpassningsbara belysningszoner och har många andra proffs. Inte utan anledning har vi valt den som den bästa spelbärbara datorn för Fortnite eller något annat spel. Det är en perfekt bärbar dator – kraftfull att spela favoritspel och också utmärkt för andra uppgifter eller underhållning.

Fördelar:

17-tums skärm Nvidia GTX 1060, 1070 eller 1080 GPU Intel Core i9 CPU

Nackdelar:

Inte den bästa färgåtergivningen

2. Alienware Area 51m – Den mest kraftfulla

Enligt vår åsikt är detta den mest kraftfulla spelbärbara datorn under 2019. Alienware Area 51m är full av unik design, avancerad programvara och alla möjliga attraktiva tilläggsfunktioner. Dessutom kan du byta någon av dess komponenter i framtiden för att undvika föråldring av systemet.

Fördelar:

Unik design Nvidia RTX GPU Intel Core i9 CPU Ray-spårning

Nackdelar:

3. Dell G7 15-spel – De bästa under 1 000 dollar

Det är en banbrytande och förvånansvärt kraftfull modell om man tar hänsyn till dess låga prislapp. Den har en sofistikerad design och en högkvalitativ skärm. Det känns dock inte som en typisk bärbar datorspel. Faktum är att dess prestanda överträffar alla förväntningar, så det är ett utmärkt val!

Fördelar:

Fickvänligt pris Nvidia 1060 Max-Q GPU Core i7 CPU Överraskande kraftfull

Nackdelar:

Under $ 1000 kan du bara få det minimalt utrustat

4. Asus ROG GU501 – De bästa under 1 500 dollar

Det är en lätt och solid spelbärbar dator som har högkvalitativt ljud, snygg design och bra prestanda. Det hanterar de flesta spel utmärkt och är också bra i multitasking. Samtidigt är priset mycket rimligt för de egenskaper du får med det.

Fördelar:

Anständig prestanda Nvidia 1060 GPU Core i7 CPU Rimligt pris Bra i multitasking

Nackdelar:

Under $ 1500 kan du bara få det minimalt utrustat

5. MSI GS65 Stealth Thin – Den bästa designen

Detta är en av våra favoritbärbara bärbara datorer på grund av dess attraktiva design och det faktum att dess utvecklare lyckades passa in delar av hög kvalitet i en så tunn kropp. Det fungerar inte bara bra utan lovar 20% högre prestanda än den tidigare modellen som introducerades av detta företag.

Fördelar:

Tunn och lätt Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q GPU 8: e generationen, sexkärnig Coffee Lake CPU Bra pris

Nackdelar:

Svårt att komma åt komponenterna för service

6. Alienware 13 (OLED-skärm) – Den bästa skärmen

Alienware är känt för att skapa högkvalitativa och avancerade bärbara datorer, så det är precis vad vi förväntade oss den här modellen, och företaget svikade inte sina fans. Den här bärbara datorn visar utmärkt prestanda, medan den livliga och högkvalitativa skärmen garanterar utmärkt spelupplevelse.

Fördelar:

OLED-skärm Nvidia GeForce GTX 1060 GPU Intel Core i7 CPU Bra pris

Nackdelar:

Tyngre än liknande modeller

7. Asus ROG Strix Hero II – The Best 15 ”

Denna modell levereras med avancerad CPU och grafik. Det är kraftfullt, så du kan spela även de senaste spelen och få en utmärkt upplevelse. Några av dess andra fördelaktiga funktioner är ett bekvämt tangentbord, högkvalitativ skärm och utmärkt ljud.

Fördelar:

Utmärkta egenskaper Nvidia GTX 1060 GPU 8: e generationens Core i7 CPU Prisvärd

Nackdelar:

Skärmen kan vara för liten för vissa spelare

8. HP Omen 17 – De bästa 17 ”

Den här bärbara datorn sticker säkert ut tack vare sin futuristiska design. Det är dock inte det enda som gör det till ett utmärkt val. Dessutom har den avancerad programvara och fantastisk 4K-skärm.

Fördelar:

Snabb SSD Nvidias kraftfulla GTX 1070 GPU Intel Core i7 CPU Rätt pris

Nackdelar:

Skärmen kan vara för liten för vissa spelare

9. Razer Blade 15 – Den bästa Max-Q-designen

Det är en av de lättaste bärbara datorerna för spel, och ändå visar den enastående prestanda. Tyvärr är en sak som har drabbats av dess tunna design batterilivslängden, som nu är 6 timmar – inte så illa, men inte heller en riktigt långvarig modell. Priset börjar på $ 1 599, vilket verkligen är en fördel.

Fördelar:

Lätt Nvidia GTX 1060 Max-Q GPU Intel Core i7 CPU Dubbel lagring

Nackdelar:

10. Alienware m15 – The Best Splurge

Denna bärbara dator har imponerande egenskaper och prestanda. Men det har också samma problem som den tidigare modellen i vår lista – bara 6 timmars batteritid orsakad av denna design.

Fördelar:

Lätt Nvidia GTX 1060OC eller 1070 Max-Q GPU Intel Core i7 CPU Dubbel lagring

Nackdelar:

11. Acer Nitro 5 Spin – Den bästa cabrioleten

Acer Nitro 5 Spin är en mångsidig och kraftfull bärbar dator, och dess huvudsakliga särdrag är att du kan vrida den hur du vill. Den har en anständig batteritid, multitasking och bekvämt tangentbord.

Fördelar:

Lågt pris Nvidia GTX 1050 GPU Intel Core i7 CPU

Nackdelar:

Kan inte spela med de högsta spelinställningarna

12. MSI GT75VR Titan – Det bästa tangentbordet

MSI GT75VR Titan är ett perfekt exempel på en bärbar datorspel. Den har kraftfull programvara, livlig skärm, avancerat ljud och, inte mindre viktigt, det bästa speltangentbordet!

Fördelar:

Snabb SSD Nvidia GeForce GTX 1080 GPU Intel Core i9 CPU Levande skärm

Nackdelar:

0 Shares