Bästa internetleverantörer 2020

0 Shares

Inte alla av oss är helt nöjda med våra internettjänster och vad vi betalar mot dessa tjänster. I den här artikeln ska vi sammanställa en lista över de bästa internetleverantörerna 2020. Valet av Internetleverantörer beror helt på parametrarna, såsom parametrar för att välja dessa ISP skulle vara deras priser, hastighet och datatillägget de ger – och naturligtvis hur lyhörd deras kundsupporttjänst är.

Alternativen som visas i resultaten när du söker efter “Internetleverantör nära mig” beror också helt på din plats. Du kan besöka lokala kabeldetaljer och kör ditt postnummer för att avgöra vilken tillgänglig ISP du vill registrera dig med tanke på månadsbudgeten, antalet enheter, mängden data, nedladdnings- och uppladdningshastigheter och olika andra faktorer, inklusive effektiviteten hos kundvård. Du borde kolla in spektrumkundtjänsten om du verkligen letar efter en ISP med bästa kundsupport.

Xfinity: Internet via kabel

Xfinity toppar vår lista av flera bra skäl. Den bästa leverantören av mer än en anledning, den erbjuder sina kabel- och internettjänster i mer än 41 stater vilket gör den till den största ISP i USA. Xfinity kan leverera en blixtsnabb hastighet på upp till 2 Gbps – tillräckligt för att tillgodose ett hushåll med flera bostadsmedlemmar. Xfinity tror också på att tillhandahålla kvalitetsservice tillsammans med de lager av alternativ som den kommer med. Från grundläggande planer som täcker grundläggande nödvändigheter för alla hushåll till möjligheten att skräddarsy paketeringar där du kan kombinera dina tjänster med TV, fast telefon, bredbandsinternet och hemskydd helt, eller samla ihop en viss tjänst med hemtelefonen till rabatterade priser.

Höjdpunkter i Xfinity:

Nedladdningshastighet mellan 15 Mbps och 2000 Mbps Månadsavgifter mellan: $ 29,99 – $ 299,95 Digital TV & Voice, Home Security, HD-videostreaming och Stream TV App. Norton Security, & Mobile service bundling alternativ. Det första valet av spelare och stora hushåll. Wi-Fi på språng – miljoner hotspots över hela landet.

AT&T: Fantastiska paketerbjudanden

Utnyttja alla dina tjänster på fakturan som inkluderar TV, trådlöst internet, TV och hemtelefoner. Eftersom Direct TV ägs av AT&T, garanterar det tillgången till alla populära och mest favoritkanaler tillsammans med stora bredbandshastigheter upp till en gigabit. När det gäller data är det inte ett problem att överskrida gränserna, eftersom du får antingen 1 TB som räcker för majoriteten av oss – eller helt enkelt obegränsade data, beroende på planen.

Precis som Xfinity erbjuder AT&T också Wi-Fi-hotspots över hela landet till sina kunder. Om du inte hittar lösenordet till ditt Wi-Fi i kaféet kan du helt enkelt ansluta till en AT & T-hotspot för att kontrollera din Instagram när du är på språng.

Varför AT&T är ett av de bästa ISP-alternativen:

Man kan få flera telekomtjänster inklusive internet, TV, trådlöst och fast telefon mot en räkning – vilket minskar besväret oerhört. NFL SÖNDAGSBILJETT för alla fotbollsfans där ute. Snabb internetanslutningshastighet tillsammans med höga datakapslar. Även när AT&T inte är särskilt ekonomiskt är det ett bra alternativ som många stöder.

Viasat: satellitinternet

En av de bästa satellittjänstleverantörerna med bättre pris och snabbare. Lokaler som landsbygdsområden eller någon annanstans där fiber, DSL-internet eller kabel inte finns – och satellit-internet är det enda alternativet. Trots att det inte har det bästa av hastigheterna, latens, har satellitinternet fortfarande lyckats växa från nedladdningshastighet upp till 10 Mbps till nu någonstans runt 100 Mbps och konkurrera med marknadsledarna, dvs. kabelhastigheter. Att betala $ 5 per månad extra kan ge dig Viasat Wi-Fi-modem. Priserna kan stiga när de passerar de tre månaderna. Du kan också behöva registrera dig för ett 24 månaders kontrakt med Viasat. Konkurrenterna inklusive HughesNet begränsar också sina användare med ett kontrakt och kan vara ekonomiska jämfört med Viasat, men täckningen kanske inte är tillfredsställande för de flesta användare eftersom den maximala gränsen är upp till 50 GB medan Viasat går upp till 150 GB.

Vem ska gå till Viasats satellitinternet?

Naturligtvis är denna anslutning för landsbygdens invånare, men det här är bäst för ett hushåll med upp till tre användare: för tre typer av internetanvändare:

Invånare som inte kan komma åt någon snabbare internetanslutning via kabel med bättre hastighet. Tillfälliga användare inte för yrkesmässig eller affärsanvändning. Delvis eller smal videostreaming.

Verizon: Fiberinternet

Stadig och snabb uppladdnings- och nedladdningshastighet som täcker allas krav, men Verizon Fios kanske inte är tillgänglig för alla som letar efter det baserat på din plats. Att vara en av de bästa kabelinternetanslutningarna på marknaden, och inte vara tillgänglig för alla, lyckas fortfarande konkurrera mot topplistan på listan. Om någon letar efter en blixtens hastighet och konsumerar internet för mer än bara ett e-postmeddelande och avslappnad surfing på sina enheter – det här är något de borde få.

Vilken typ av användare kommer att älska denna ISP mest?

Spelare som tillbringar större delen av sin tid online. Live TV-streaming. Mediepersonal. Stora hushåll.

0 Shares