Bästa IoT-dörrlås att köpa just nu

0 Shares

Liksom mycket av nästan allt annat runt oss har det ödmjuka låset på våra ytterdörrar också gått för en smart makeover. Fördelarna med det är många, den första är att du kommer att räddas från att bära en fysisk nyckel hela tiden. Hur många av oss har upplevt att förlora den nyckeln och ha haft svårt att komma in i våra egna hem? Men du kan alltid ringa låssmed Aurora för att få hjälp.

Inget av det med smarta lås som möjliggör nyckelfri funktioner, medan det finns den ytterligare fördelen att få tillgång till smarta lås nästan var som helst. Saker är dock inte lika enkla när det gäller att implementera detsamma i ditt hem, mer när det har en direkt inverkan på ditt hems säkerhet. Du lär känna nyanserna i specifikationerna för varje innan du nollställer en som du tror passar dina behov.

Här syftar vi till att ge dig en översikt över några av de bästa IoT-smarta lås som för närvarande finns tillgängliga så att du kan göra ett informerat köp eller åtminstone ha en uppfattning om vad det handlar om. Läs vidare.

Augusti Wi-Fi Smart Lock

August Wi-Fi Smart Lock är ett av de bästa du kan ha för fullständig all-round säkerhet. Den levereras också med integrerat Wi-Fi som sparar dig från att behöva köpa en extra Connect-modul som kan ge dig ytterligare $ 80. Det smarta låset kommer annars med ett eftermonterat augustilås samt en DoorSense-sensor med öppen stängning. Det är också nästan hälften så stort som sin föregångare också.

Bland de andra fördelarna med smartlåset är dess kompatibilitet med Siri, Google Assistant och Alexa, förutom både Android- och iOS-plattformarna. Det smarta låset ger också obegränsad användaråtkomst och kod medan det också kommer att finnas en logg som underhåller allt som har hänt på ytterdörren. Det är också enkelt att installera, vilket gör det till ett av de bästa IoT-smartlåsen med en allroundprestanda.

Augusti Smart Lock and Connect

Tredje generationens smarta lås från augusti är fortfarande tillräckligt bra för att göra det till nummer två på den här listan. Den levereras integrerad med en Connect Wi-Fi-modul samt en DoorSense-sensor med öppen stängning. Installationen är också enkel, för vilken du inte behöver bli av med ditt dödbultlås också. Det smarta låset kan väl komplettera det dödbultlås som du kanske redan har installerat.

Det smarta låset kommer också med en relativt billigare prislapp men det innebär också att du gör några kompromisser. Till exempel finns det ingen Apple HomeKit-kompatibilitet medan Z-Wave-smartar också är utanför gränserna. Båda dessa skulle ha gjort det möjligt för dig att ansluta till ett smart nav. Låset är annars kompatibelt med Google Assistant och Alexa.

Schlage Encode Smart Lock

Även detta kommer som ett grundläggande smarta lås utan krusiduller. Den levereras med integrerat Wi-Fi och är kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant. Vad det betyder är att den kan manövreras helt enkelt med röstkommandon. Den erbjuder upp till max 100 tillfälliga eller permanenta nycklar genom att para ihop med Schlage Home-appen eller Amazon Key. Tangenterna kan matas in via den kapacitiva pekplatta som den levereras med.

Då finns det också ett integrerat larm som kommer att gå om det misstänks läcka. Installationen är också enkel och kan monteras på alla standarddörrar. Det smarta låset integreras också med Ring-enheter och erbjuder flera schemaläggningsalternativ.

Yale Conexis Smart Door Lock

Yale Conexis smarta dörrlås är ett annat bra val, speciellt om du har en PVC eller en kompositdörr. I själva verket kan det smarta låset enkelt passa på alla dörrar som erbjuder en fempunktslåsmekanism. Yale smartlås är också unikt eftersom det erbjuder Bluetooth-anslutning istället för Wi-Fi. Den tillhörande smartphone-appen möjliggör nyckelfri drift och gör det möjligt att komma in till nyckelinnehavaren samt fem andra som du har utsett. Det finns också RFID-taggen som fungerar som säkerhetskopia. Allt detta gör Conexis till ett riktigt smart val för ett grundläggande smartlås.

Ultraloq U-Bolt Smart Lock

Ultraloq U-Bolt Smart Lock är en av de bästa när det gäller att ge ett komplett allroundskydd. För detta erbjuder U-Bolt fem olika säkerhetsmekanismer, vilket inkluderar möjligheten att låsa eller låsa upp via smarttelefonen. Sedan finns det också skak-till-öppningsfunktionen, liksom antiklick-knappsatsen och automatisk upplåsning. Dessutom finns det också den fysiska nyckeln om du behöver det.

U-Bolt erbjuder också en bro som också fungerar som ett sätt att ansluta till Google Assistant och Amazon Alexa. Detsamma möjliggör också fjärrkontrolloperationer. Dessutom kan det smarta låset också programmeras för att tillåta inträde under specifika datum och tid på tillfällig basis. Det här är praktiskt när man säger, du har ett evenemang hemma och det skulle vara gäster som kommer in.

0 Shares