Bästa spelbärbara datorer för hardcore-spelare

0 Shares

Om du sitter på din PC och sitter i samma hållningsspel hela dagen behöver du inte längre. Spelbärbara datorer kommer att fånga spelets framtid; det kommer att finnas mindre stationära datorer och fler bärbara datorer för spel. Bärbara datorer ger dig bara en fördel jämfört med PC, vilket är mobilitet. Detta är den viktigaste funktionen som varje spelare vill ha. Här är en lista över de bästa bärbara datorerna som du kan köpa för att spela hela dagen på din bekväma soffa, inte på den ryggbrytande stolen i ett hörn.

Dell Alienware 17

Alienware är ett undermärke från Dell som endast är dedikerat till spelare. Dell skapade några fantastiska maskiner för spelare under detta varumärke, och den bästa delen av Alienware-bärbara datorn är Alienware 17-belysningen. Alienware 17 har ljusalternativ från Alienware-logotypen till skärmens lockkant, och du kan justera dem alla med hjälp av AlienFX-verktyget som levereras förinstallerat. Den levereras också med Tobii ögonspårningsteknik som gör spelet mycket mer uppslukande.

Alienware 17 ger den bästa spel- och bärbara upplevelsen du någonsin kommer att få. Det sportar Intel Core i7 6: e generationen. processor med upp till 3,5 GHz klockfrekvens med Turbo Boost. Den levereras med minne upp till 16 GB DDR4, och för grafik får du den mest kraftfulla NVIDIA GeForce GTX 1070 på skrivbordet med 8 GB DDR5-videominne.

Skärmen är en 17,3 tum Full HD med antireflexbeläggning och aktiverad med Tobii Eye-tracking. Du kommer att få massor av I / O-portar i detta; 2 USB 3.0-portar, en Type-C Thunderbolt-port, en Type C 3.0-port, Alienware Graphics-förstärkarport och mycket mer. Och ja, den här bärbara datorn kommer aldrig att bli föråldrad eftersom du snabbt kan lägga till Alienware Amplifier för att göra den mer kraftfull igen.

Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 är den prisvärda bärbara bärbara datorn du kan få med den bästa hårdvaran till lägre pris. Denna modell går upp till Intel Core i7 7: e generationen som är det bästa du får till det här priset. Startkonfigurationen du får med den här bärbara datorn är Intel Core i5 7: e generationens processor och 8 GB RAM.

Den levereras med NVIDIA GTX 1050 Ti med 4 GB DDR5-minne och 1 TB hårddisk för att installera många spel i den. Du kan också installera en SSD om du vill använda den medföljande platsen. Skärmen är 15,6 tum Full HD-panel och levereras förinstallerad med Windows 10 Home. Tangentbordet är bakgrundsbelyst för sömlöst spel och kommer med många ljusalternativ.

Asus ROG Strix GL553

Asus gick nyligen in på marknaden för bärbara datorer med sitt Republic of Gamers (ROG) varumärke för bärbara datorer. Asus ROG Strix GL553 levereras med den mest kraftfulla Intel Core i7 7: e generationens processor med NVIDIA GeForce GTX 1050Ti / 1050-grafik. Den levereras också med ljuseffekterna som kan programmeras med Asus Aura-verktyget.

Den levereras med en 15,6-tums Full HD-skärm och kroppen är gjord av borstat aluminium. För en kraftfull spelupplevelse levereras den med 7: e generationens Intel Core i7-processor med NVidia GTX 1050 Ti-grafik. Den levereras med upp till 32 GB DDR4-minne och tangentbord med 2,5 mm tangentkörning.

HP OMEN 17

HP är ännu ett varumärke som går in på marknaden för bärbara datorer med varumärket OMEN och gjorde ett riktigt bra jobb med att göra en av de första bärbara datorerna. OMEN 17 är en virtuell verklighetsbar bärbar dator, du behöver bara köpa VR-satsen och du är redo att leva i dina virtuella verklighetsspel. Omen 17 levereras med 17,3 tum LED IPS-skärm med full HD-upplösning.

Konfigurationen går upp till 7: e generationens Intel Core i7-processor och upp till 4 GB Nvidia 1050 GeForce GTX-grafikkort. Du får upp en Terabyte-hårddisk och 128 GB SSD med upp till 16 GB systemminne. Det finns inte mycket stil uttalande till denna bärbara dator detta är en mycket enkel snygg bärbar dator med riktigt låg profil.

Lenovo Y700

Lenovo Y700 levereras med 15,6 tums IPS-skärm i full HD och drivs av Intel Core i7 6: e generationens processor. Systemets RAM-minne är 16 GB, och videominnet är 4 GB NVidia GTX 960 GPU för bästa grafik i spel. Levereras med ett bra lagringsalternativ som inkluderar en 1 Terabyte-hårddisk och med 256 GB SSD för snabbare start- och spelbelastningshastigheter.

För en uppslukande spelupplevelse med Lenovo Y700-bärbara datorn kommer den med Dolby-ljud JBL-högtalare med Windows 10 OS förinstallerad och optimerad termisk kylteknik. Denna bärbara dator kommer inte heller med mycket ljuseffekter. Den levereras med Stagelight-programvara förinstallerad vilket hjälper musikproducenter mycket.

Asus Zephyrus

Asus släppte en ultratunn spelbärbar dator under varumärket Republic of Gamers (ROG). Den bärbara datorn är mycket tunn och lätt och den bästa delen av den här bärbara datorn är att när du öppnar locket böjer sig delen av botten för att skapa 20 grader mer öppet utrymme för ventilation.

Den levereras med sjunde generationens Intel Core i-serieprocessorer och Windows 10 Home eller Pro installerat. Den bärbara datorn stöder upp till 24 GB DDR4 2400 MHz SD RAM. Den levereras med NVIDIA GTX 1080 med 8 GB DDR5 VRAM, upp till 1 TB Gen3X4 SSD. Den har 4 USB 3.0 typ A-portar och en Thunderbolt-port.

Razer Blade Pro

Razer är ett varumärke dedikerat speciellt för spelare, Razer gör varje tillbehör för att göra spelarna bekväma medan de spelar. Razer Blade Pro är en bärbar datorspel från Razer med avancerad spelhårdvara i en elegant formfaktor. Den bärbara datorn är bara 22,5 mm tjock inklusive locket och väger 3,49 kg.

Skärmen är 17,3 tum med 4K-upplösning och G-Sync och stöder multitouch. Grafikkortet är NVIDIA GeForce GTX 1080 med 8 GB GDDR5X VRAM. Den levereras med Intel Core i7 7: e generationens processor med basklockan som 2,9 GHz som kan överklockas till 4,3 GHz. Den levereras med upp till 32 GB DDR4-minne. Kolla in deras webbplats idag: https://www.razer.com/gaming-laptops

MSI GT75VR Titan

MSI Titan har en aggressiv muskel och futuristisk design med signaturröda ventilationer bak. Den har ett revolutionerande tangentbord med pilformad handledsstöd som gör den till en bekväm maskin att arbeta på. Den levereras med ett fantastiskt RGB-tangentbord per tangent för en sömlös och stammar mindre spelupplevelse.

MSI Titan drivs med NVidia GeForce 10-serie GPU med tre alternativ; GTX1080, GTX1070 SLI och GTX1070. Den kraftfulla 7: e generationens Intel Core i7-processor med över 4 GHz överklockningskapacitet gör spelen fria. Dragon Center är det viktigaste verktyget som styr prestanda och i stort sett alla funktioner inklusive tangentbordsbelysning.

MSI GS63VR Stealth Pro

MSI GS63VR Stealth Pro är den lättaste och tunnaste spelbärbara datorn med 1,9 kg vikt och 17,7 mm tjocklek. Den levereras med en 15-tumsskärm med 120 Hz / 3 ms uppdateringsfrekvens och Vivid HRD för bästa spelupplevelse. Cooler Boost Trinity-tekniken levereras med 5 värmerör och Whirlwind Blade-fläktar för tyst värmeavledning.

Med SteelSeries-tangentbord och SteelSeries Engine 3 kan spelarna förinställa makrotangenter för att behärska spelet snabbare. MSI Stealth Pro är tillverkad av aluminiumlegering med hög densitet för robust byggkvalitet. Den levereras med den senaste GeForce GTX 1070-grafiken och den HDR-aktiverade skärmen för den uppslukande spelupplevelsen.

Maingear Nomad 17

Maingear är ett varumärke som tillverkar anpassade datorer och bärbara datorer på begäran, du kan anpassa din egen bärbara eller stationära dator som du vill. Nomad 17 är den senaste förbyggda bärbara datorn från Maingear som du också kan anpassa efter dina behov och budget. Nomad 17 har skrivbordsprestanda i en kompakt bärbar design.

Den har en 17-tumsskärm med upp till 4K-upplösning och stöd för NVIDIA G-Sync. Den körs på de senaste och kraftfulla Intel Core i7-processorerna och NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikprocessor för spel. Den här bärbara datorn är anpassad för VR-spel och stöder HTC Vive och Oculus Rift sömlöst.

Slutsats

Dessa är de bästa bärbara datorerna på marknaden som du kan köpa just nu. Vissa av dessa är de mest budgetorienterade, och några av dessa är de mest premium. I båda kategorierna får du den bästa prestandan som du letar efter och rörlighet, vilket är en spelares dröm sedan evigt.

0 Shares