Bästa URL-förkortare 2019 | Genuin recension av ShrtFly

0 Shares

Hej, killar Välkommen tillbaka igen på ViralHax. Idag kommer vi att dela Genuin recension av ShrtFly som hjälper dig att välja den bästa URL-förkortningswebbplatsen. Killar ShrtFly lanserades september 2017 De hävdar att de är de Bästa länkfett Vem betalar mer på 1000 / 8,5 $ visningar antingen sedan andra webbplatser som Shorte.st eller Adf.ly.Bästa URL-förkortare 2019 |  Genuin recension av ShrtFly

Kassa utgivarpriser för utgivare i alla länder.

Mina erfarenheter av ShrtFly

Som du kan se ShrtFly betalar 8,5 $ för 1000 visningar från Norge och 7 $ från USA-land. Så jag men Ska jag prova ShrtFly på min blogg?

I slutet av september ansluter jag mig till ShrtFly och placerar några korta länkar på min webbplats och ger trafik från USA eftersom min 60% + trafik kommer från rika länder som USA, Storbritannien eller Kanada.

Den första dagen gav jag 1000+ trafik till ShrtFly-länkar, och efter det kollade jag min intjäning på ShrtFly Dashboard, och jag blev chockad att det finns 6,5 $ på mitt konto med 1000 Visningar vilket är mycket högre för mig. Jag tänkte vad de kommer att betala för mig att tjäna eller inte? Så efter det begär jag dem om uttag 6,5 $, och de skickar hela min lön nästa dag. Mina erfarenheter var fantastiska med ShrtFly. Jag tycker att alla borde ge en chans till Nya webbplatser kanske de är bäst antingen då Gamla webbplatser.

Efter min första betalning försöker jag alltid korta länkar av ShrtFly, så jag lägger ShrtFly Full site Script på mitt temas rubrikavsnitt att Script automatiskt konverterar mina långa länkar till korta länkar vilket är mycket bra och tidsbesparande metod.

Betalningsbevis:

Nu tjänar jag mer än $ 500 / månad från ShrtFly utan problem de betalade alltid i tid.Bästa URL-förkortare 2019 |  Genuin recension av ShrtFly

Om du har rikt landstrafik som min, bör du prova ShrtFly – Smart Link Shortener som hjälper dig att tjäna mer pengar på dina utgående länkar.

Några av de bästa funktionerna jag gillar på ShrtFly

Bulk Link Shortener Jag kan korta mer än 20 länkar åt gången. 1 $ Minsta utbetalning med PayPal. Fullständigt webbplatsskript med avancerade funktioner. Pengarplånbok för utgivare och annonsörer, med mina utgivarpengar kan jag också marknadsföra min webbplats. Snabblänk Funktioner som sparar mer tid med API. 30% remisskommission för livstid. Lätt att skapa korta länkar och hantera.

Om du vill annonsera med ShrtFly, kontakta dem, deras lägsta annonseringsbelopp är också 1 $.

ShrtFly har ett fantastiskt supportteam som kommer att lösa alla problem inom timmar. När jag skapade mitt konto tänkte jag testa länkar, sedan skapade jag en Dummy Short-länk och tittade på den länken 2-3 gånger efter det kontrollerade jag min instrumentpanel och jag fick 0 visningar visas där. Sedan kontaktade jag dem om detta problem, och de sa: “Använd inte samma IP-adress tilldelning för att skapa ditt konto för att testa länkar. Om du vill testa länkar använder du en annan IP-adress eftersom vårt system inte räknar ogiltiga klick och visningar. ” Efter det ändrar jag min IP-adress och visar igen den länken nu Visa räknas framgångsrikt, det betyder att det inte finns något problem med att räkna visningar med den, de försöker bara räkna verkliga äkta vyer eller trafik.

Om du är en äkta person och försöker tjäna pengar på äkta sätt kan du prova ShrtFly. Jag är säker på att du kommer att generera en hel del pengar med den här webbplatsen. Men om du tror att du kommer att skicka falsk trafik med hjälp av bots och VPN, försök inte det, de kommer att blockera ditt konto eftersom de nämner på sidan Allmänna villkor.

ShrtFly räknar bara äkta och organiska vyer, det är därför deras utbetalningsnivåer är mycket höga också uppdraget är att ge äkta trafik till de där annonsörerna så att de kan göra en stark relation med alla.Bästa URL-förkortare 2019 |  Genuin recension av ShrtFly

Gå med nu

Så det är det för denna ShrtFly-recension om du har någon annan fråga, låt mig veta i kommentarsektionen.

0 Shares