Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra och tre i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte nya Intel-mikrokoduppdateringar den här veckan för att åtgärda vissa brister i Intel-processorer.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

    Bluetooth Any, för $ 1,79 GeoMeterPro 10, för $ 4,99 Bläckkalender, för $ 4,99 Live Home 3D Pro, för $ 19,99 Metro Commander Pro, för $ 1,99 Mind Maps Pro, för $ 9,99

Nya Windows-appar och spel

KontrollUWP

ControlUWP är ett nytt skrivbordsprogram för Microsofts Windows 10-operativsystem för att styra olika systeminställningar från dess gränssnitt.

Applikationen kombinerar länkar till interna Windows-administrativa gränssnitt med direkt manipulation av registerposter för att göra ändringar inifrån applikationen.

Användningen är mycket enkel: välj en av kategorierna, t.ex. Edge, Search eller Privacy, välj ett av de tillgängliga alternativen och tryck på Apply-knappen för att tillämpa ändringen på systemet.

Minecraft Dungeons: Creeping Winter – Windows 10 ($ 5,99)

Minecraft Dungeons: Creeping Winter, är den efterlängtade DLC för spelet som introducerar nya uppdrag, bossar, vapen, artefakter och miljöer.

Eftersom det är en DLC krävs det att du äger Minecraft Dungeons.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft Edge 86 (för närvarande i Beta) introducerar intressanta alternativ som återställningsalternativ för att återställa den tidigare versionen av (den nya) Edge, automatisk profilbyte på Windows 7 och 8.1-system eller Secure DNS-stöd.

Microsoft Whiteboard-uppdatering introducerar en ny omröstningsfunktion på Windows 10 och iOS.

0 Shares