Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra och två i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft tillkännagav den här veckan att de tar med sig Direct Storage API till Windows 10 för att öka spelets laddningstider betydligt på enheter med NVMe-lagringslösningar som stöds.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

    Cifrator, fillösenordsskydd, gratis Diarium – Private Diary / Daily Journal, för $ 5,99 Penbook, frihandskrivningsapp, för $ 9,99 Scrble Ink, frihandskrivningsapp, för $ 6,99 Screentik – Skärmdumpsverktyg, för $ 1,99

Nya Windows-appar och spel

Dropbox (beta)

Dropbox släppte sin nya applikation som en privat betaversion till Microsoft Store. Applikationen stöder synkronisering av filer mellan lokala enheter och Dropbox-molnet och ger även andra funktioner, som lagsynkronisering, till skrivbordsmiljön.

Företaget planerar att lansera en öppen beta i framtiden. För närvarande kräver installationen en kod som användarna behöver ange på Microsoft Store-sidan.

Uttrycksfulla pixlar

Microsoft Expressive Pixels är en ny applikation från Microsoft för att “skapa, uttrycka, ansluta och dela via animerade visualiseringar”.

Med Microsoft Expressive Pixels kan användare skapa och visa både statiska och animerade bilder på LED-skärmar och andra digitala enheter som en PC.

GoPro Player

Den nya GoPro-applikationen för Windows 10 importerar inspelat innehåll från företagets GoPro Max för att ge export- och konverteringsfunktioner.

Den stöder uppspelning av videor och foton från GoPro Max-kameran, alternativ för att klippa videor, låsa orienteringen för att minimera rotationen av bilder och ta tag i enskilda ramar för att spara dem som foton.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Open Shell 4.4.152, ett startmenyersättningsprogram, kommer med förbättrat stöd för Windows 10 och möjligheten att fästa skrivbordsprogram som laddats ner från Microsoft Store till Start-menyn.

PowerToys 0.22 släpptes som en experimentell byggnad med globala genvägar för videokonferenser för att stänga av mikrofonen och / eller videoflöden på kameran.

0 Shares