Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra och en i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Nästa funktionsuppdatering för Windows 10, version 20H2, är redan tillgänglig för nedladdning. Även om det vanligtvis är bättre att vänta, kan de som är intresserade av att installera uppdateringen genast kolla in Marks guide om hur man gör det.

Stöd för Windows 10 version 1803 har förlängts till 2021 på grund av den globala pandemin.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Blender 2.83 LTS

Officiell Blender-version för Windows 10. Den långsiktiga supportversionen av gratis och öppen källkod för 3D-skapande erbjuder samma funktion som skrivbordsversionen.

Privatezilla

Privatezilla är det nya namnet på Spydish. Det är nu öppen källkod och ger Windows 10-administratörer alternativ för att snabbt ändra – mestadels – sekretessrelaterade funktioner och inställningar för operativsystemet.

Programmet stöder alla Windows 10-versioner som börjar med Windows 10 version 1809. Det kräver Microsoft .NET Framework 4.5 och kan användas för ett antal ändamål, inklusive att ta bort förinstallerade program, inaktivera tredjeparts Telemetry, blockera Telemetry via brandvägg och värdfil och ändra systeminställningar relaterade till sekretess.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft News-uppdateringen ger en ny Video Hub med nyheter i videoformat och en ny möjlighet att fästa specifika ämnen till Start-menyn med Live Tile-funktionalitet.

Windows Terminal Preview 1.3 introducerar en ny kommandopalett, avancerad flikväxlare, inställning av flikfärg, nya kommandon och mer.

Din telefonapp har möjlighet att köra Android-appar direkt i appen på Windows 10-enheter (för närvarande begränsad till ett stort antal Samsung Android-enheter).

0 Shares