Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra och nittiotvå i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft avslöjade skärmdumpar av en omdesignad Start-meny på sitt Microsoft 365 Facebook-konto den här veckan. Den nya Start-menyn ser mycket renare ut än den gamla, men det är okänt om den kommer att hamna i en framtida version av företagets Windows 10-operativsystem.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Amazon Prime Video för Windows

Överraskning, överraskning. Amazon presenterade en ny dedikerad applikation för Microsofts Windows 10 för sin Amazon Prime Video-tjänst. Appen är ännu inte tillgänglig officiellt men förväntas starta mycket snart.

Amazon Prime Video-kunder kan använda den för att bläddra och titta på TV-program och filmer, få tillgång till Prime Video Channels, använda röntgenfunktionalitet för att leta upp detaljer om skådespelare och annan relaterad information och för att ladda ner videor för offline-tittande.

Windows-teman

River Roll On PREMIUM, 16 4K-bilder av floder runt om i världen.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft Edge (Chromium-baserade) Canary och Dev stöder nu lösenordsövervakning för att meddela användare om läckor.

Skype för Windows 10 och Skype för skrivbord slås samman till ett enda Electron-program på Windows 10.

Twitter PWA introducerar utkastalternativ för att spara meddelanden som utkast, alternativ för att anpassa listor genom att lägga till en bannerbild och snabbåtkomstalternativ för direktmeddelanden.

0 Shares