Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundraåttioåtton i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Den nya funktionsuppdateringen för Windows 10, version 2004, rullar långsamt ut. Du kan kolla in de borttagna eller utfasade funktionerna här och ta reda på vad meddelandet “din enhet inte är helt klar” betyder exakt.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Bluetooth-ljudmottagare

Behöver en Bluetooth-adapter och uppspelningsenhet som stöder A2DP och Windows 10 version 2004.

Appen låter dig spela musik från Bluetooth-enheter på din dator med Bluetooth A2DP Sink.

Cortana-appen

Microsoft bytte från en integrerad integration av den digitala assistenten Cortana till en appbaserad som erbjuds via Microsoft Store. Växeln är gjord i Windows 10 version 2004 och ger användarna bättre kontroll över Cortana. Ändringen banar väg för mer frekventa uppdateringar av appen också.

Även om det är bra har Cortanas funktion inte replikerats 100 procent eftersom Microsoft bestämde sig för att fokusera på affärs- och arbetsupplevelser. Med andra ord: hemfunktioner som att styra musik med Cortana är inte längre tillgängliga.

Windows 10-teman

At Home PREMIUM, 15 4K-bilder av “fredliga stunder hemma”.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft Edge Canary kan nu kontrollera om använda lösenord har hittats i dataintrång.

Telegram-uppdateringen ger en ny mediaredigerare, animerade klistermärken på media, en ny trendsektion för GIF, emoji-baserade flikar och flexibla mappar för att lägga till chattar i mappar.

Windows Kalender får en sökfunktion (snart). För närvarande i förhandsgranskning.

Xbox Console Companion-applikationen ersätts med den nya Xbox-appen.

Uppdateringen av Xbox Game Bar introducerar stöd för widgets från tredje part (för närvarande märkt som beta). Observera att vissa widgets kräver installation av skrivbordsprogram.

0 Shares