Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundraåttioåtta i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte Windows 10 maj 2020-uppdateringen den här veckan. Mark publicerade en guide om hur man får uppdateringen vid denna tidpunkt (eftersom den rullas ut gradvis). Se till att du kontrollerar antalet problem som det har innan du startar uppgraderingen.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Minecraft Dungeons ($ 19,99)

Minecraft Dungeons är en ny dungeon crawler som ligger i Minecraft Universe. Det är ett fristående spel som finns tillgängligt för Windows 10 och Xbox i skrivande stund.

Den har multiplayer (upp till fyra spelare) och action för en spelare och levereras med alla funktioner som du förväntar dig av en fängelsehålsrobot inklusive att hitta byte, uppdrag, strid, power-ups och olika miljöer och nivåer.

Windows Package Manager YAML Generator

Med det enkla programmet kan du skapa YAML-filer för applikationer så att de kan inkluderas i den nya repliken för Windows Package Manager (och därmed installeras med winget).

Windows Terminal (förhandsvisning)

Windows Terminal Preview är Store-versionen av det nya Windows Terminal-programmet som Microsoft släppte som en stabil version förra veckan.

Den har samma uppsättning funktioner och du kan använda den för att öppna ett eller flera terminalapplikationer, t.ex. PowerShell och Command Prompt, i ett enda fönster.

Ännu bättre, du kan separera dessa med hjälp av flikar eller visa dem på samma flik med rutor.

Windows 10-teman

Water Retreat PREMIUM, 20 4K-bilder av vattenresurser.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Det nya Edge-surfningsspelet offline är nu tillgängligt i Edge Stable (åtminstone version 83). Ladda bara edge: // surfa i webbläsarens adressfält för att spela upp det.

0 Shares