Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Fyra hundra tjugoåtta i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft släppte build 21327 för Windows 10 till Insider-enheter den här veckan; den nya byggnaden debuterar ett nytt utseende för widgeten för nyheter och intressen som Microsoft introducerade i förhandsgranskningsbyggnader för en tid sedan. Den nya versionen kommer med ett nytt typsnitt och flera systemikoner har också uppdaterats.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Lenovos smarta utseende

Stöds endast på utvalda Lenovo-enheter, förbättrar Lenovo Smart Appearance kameraeffekter, t.ex. för videokonferenser.

Appen stöder funktioner som suddighet i bakgrunden eller förbättringar av hud och ansikte med hjälp av kontroller som är lätta att hantera.

WSL Hej sudo

WSL Hej sudo

WSL Hello sudo är ett open source-program för Windows 10 som ger stöd för Windows Hello till Windows Subsystem for Linux (WSL).

Programmet är kompatibelt med WSL1 och WSL2. Du kan kolla in Marks granskning av ansökan här på Betanews för ytterligare information.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Lively Wallpaper 1.2-uppdatering ger stöd för skärmsläckare.

Microsoft Power Automate Desktop-verktyg, tidigare ett enda verktyg för att automatisera uppgifter på Windows-enheter, är nu fritt tillgängligt.

PowerToys 0.33.1 introducerar första gången lastupplevelse som är utformad för att hjälpa nya användare att få ut mesta möjliga av PowerToys.

Windows Terminal 1.7 Preview lägger till stöd för enstaka inställningar och fjärrkontroll.

0 Shares