Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundraåttiofyra i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft fortsätter att arbeta med företagets Your Phone-applikation. Den senaste versionen, som släpptes den här veckan till Insider-system, lägger till stöd för att kontrollera musik på Android-enheter från Windows 10.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

COVID-19 Tracker

Microsoft publicerade COVID-19 Tracker-applikationen till Microsoft Store den här veckan. Appen ger användare realtidsstatistik, nyheter och videor om Coronavirus.

Microsoft noterar att appen endast får information från “pålitliga källor”. Platser kan sparas för snabb åtkomst vid en senare tidpunkt.

Applikationen verkar ge användarna samma information som Bings COVID-19 Tracker gör.

Ubuntu 20.04 LTS

Ubuntu 20.04 LTS släpptes den här veckan; Delsystemet för Linux låter dig använda kommandona Ubuntu Terminal och Ubuntu, t.ex. bash eller apt, på Windows-systemet.

Windows-delsystemet för Linux måste installeras först om det inte redan har gjorts. Administratörer kan köra följande kommando från en upphöjd PowerShell-prompt för att göra det:

Enable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Windows-Subsystem-Linux.

uTaskManager

Universal Task Manager (uTaskManager) replikerar funktionaliteten i den inbyggda Windows Task Manager men som ett UWP-program.

Appen använder Windows 10 Diagnostic API för dess funktionalitet och information som den tillhandahåller. Den listar processer, appar och stöder vissa åtgärder som att avsluta eller stänga av appar.

Windows 10-teman

Desert Beauty PREMIUM, 20 4K-bilder av oväntade vyer av öknar runt om i världen.

Sloths PREMIUM, 15 4K-bilder av sloths hängande upp och ner.

Anmärkningsvärda uppdateringar

Microsoft Emulator stöder nu enskilda skärmar för Windows 10X.

0 Shares