Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tre hundra åttiotre i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft planerar att släppa nästa funktionsuppdatering för Windows 10 i maj 2020. Kolla in Marks inlägg om du vill veta vad som är nytt och ändrat i den versionen. Waynes granskning av en ny integritetsapp för Windows 10 är en annan bra läsning den här veckan.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Bing Bakgrund

Bing Wallpaper är ett nytt skrivbordsprogram för Windows-enheter som laddar ner den senaste bakgrunden från Microsofts Bing-sökmotor för att ställa in den som skrivbordsbakgrund på Windows-maskinen.

Appen körs i bakgrunden så att nya bakgrunder ställs in i systemet automatiskt med jämna mellanrum. Du kan kolla in min fullständiga recension av Bing Wallpaper här.

Ljusstyrka

Applikationen använder ljussensorn på enheten för att växla mellan ljus och mörkt tema på Windows 10 automatiskt. Alternativ för att åsidosätta temat tillhandahålls också av applikationen.

Windows Notepad (gör en retur)

Microsoft drev den klassiska Notepad-applikationen till Microsoft Store förra året men tog bort applikationen från butiken strax därefter.

Applikationen är nu tillgänglig igen och med den förbättrad funktionalitet som sök & byt ut förbättringar, stöd för textzoomning, radnummer med ordomslag, samt förbättringar av prestanda.

Windows 10-teman

Ingen den här veckan

Anmärkningsvärda uppdateringar

Threema kommer att tas bort från Microsoft Store i juli 2020. Appen var endast tillgänglig för Windows Phone.

Twitter-uppdateringen introducerar direktmeddelanden och förbättringar med flera konton.

0 Shares