Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Tre hundra och åttiotvå i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft tillkännagav supporttillägg för flera av sina produkter den här veckan, inklusive att ta Windows 10 version 1809 till november 2020.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

SE ÄVEN: Spara 80% på Windows 10 Pro – tidsbegränsat erbjudande

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

AutoHotkey Store Edition

AutoHotkey Store Edition är en inofficiell port för att lägga till stöd för AutoHotkey på Windows 10 i S-läge.

Det låter dig köra skript som skapats med AutoHotkey, få uppdateringar via butiken och skapa körbara filer från AHK-skript.

Lenovo Voice

Lenovo Voice är en ny röstassistent från Lenovo för Windows 10 som företaget presenterade för första gången förra året på Tech World 2019.

Applikationen är redan listad i Microsoft Store men ännu inte tillgänglig. Röstassistenten erbjuder intressant funktionalitet som skiljer det från Cortana eftersom det erbjuder språköversättning i realtid eller transkribering av offlinevideo.

Det stöder etablerade röstassistentfunktioner som att leta efter väderinformation.

Windows 10-teman

Anmärkningsvärda uppdateringar

0 Shares