Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundraåttåttio i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft visade nyligen upp den nya startmenyn för företagets Windows 10-operativsystem på Twitter. Företaget meddelade denna vecka att Surface Neo och Windows 10X-enheter med dubbla skärmar är försenade till 2021.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

AV1 Video Extension (Final)

Microsofts AV1 Video Extension är nu ur Beta. Tillägget ger stöd för AV1-videoformatet till Windows 10 så att installerade videoprogram kan spela upp videofiler kodade med det nya formatet av Alliance for Open Media.

HP Display Center

hp display center

HP Display Center är en officiell applikation från HP som ger kunderna möjlighet att konfigurera sina HP-skärmar.

Användare kan använda programmet för att konfigurera alla typer av bildskärmsrelaterade inställningar, inklusive ljusstyrka, kontrast och skärpa, ingångskällor, färginställningar och mer för varje HP-skärm som är ansluten till enheten.

Windows 10-teman

Ljusfestival, uppsättning med 16 bilder.

Hay Hay Hay, 18-bildsset.

Rimmar med orange, 12-bildsuppsättning.

Anmärkningsvärda uppdateringar

PowerToys 0.16.1-uppdatering korrigerar vissa problem i 0.16.0-versionen.

0 Shares