Bästa Windows 10-appar den här veckan

0 Shares

Trehundra-sjuttio-nio i en serie. Välkommen till veckans översikt över de bästa apparna, spelen och tilläggen som har släppts för Windows 10 i Microsoft Store under de senaste sju dagarna.

Microsoft meddelade den här veckan att de pausar icke-säkerhetsuppdateringar för Windows med början i maj 2020. Säkerhetsuppdateringar som släpptes på Patch Tuesday kommer fortfarande att produceras enligt schema.

Som alltid, om jag saknat en app eller ett spel som har släppts den här veckan som du tycker är särskilt bra, låt mig veta i kommentarerna nedan eller meddela mig via e-post.

Rabatter denna vecka

Följande lista är ett urval av de bästa erbjudandena. Se till att kolla in butiken för alla erbjudanden.

Vissa appar diskonteras i mer än en vecka. Endast nya appar och spel listas nedan. Kolla in föregående inlägg i serien för tidigare erbjudanden som fortfarande kan vara giltiga.

Nya Windows-appar och spel

Spacedesk

Spacedesk förvandlar Windows skrivbord, surfplatta och telefon till en extra skärm som kan användas på Windows stationära eller Surface-enheter.

En drivrutin måste installeras på huvuddatorn och applikationen på klientenheten.

Taskade

Taskade är en uppgiftshanteringsapplikation för Windows 10 som stöder samarbete och många andra funktioner. Applikationen är utformad för team och organisationer; arbetsytor används för att separera data mellan olika team och projekt, och funktioner som chattalternativ är lätt tillgängliga för kommunikation.

Nya Windows 10-teman

Anmärkningsvärda uppdateringar

Dell Mobile Connect-uppdateringen ger bland annat stöd för skärmspegling och filöverföring.

Telegram Desktop-uppdateringen introducerar ny bild-i-bild-funktion och alternativ för att styra uppspelningshastigheten i videomenyn.

Uppdateringen av Twitter-appen förbättrar direktmeddelanden, listor och lägger till stöd för WebM-videor.

0 Shares